August 26, 20177 yr Jos jedno pitanjce, da li cu da najebem ako na uredjaju nemam instaliran VPN? Instalirao Covenant, daanas uvece Exodus kada budem imao vremena i to e to. Sjajna stvar, hvala na pomoci dobri ljudi Realno Exodus i Covenant ti je isto ;)
August 26, 20177 yr meni u Exodusu i dalje ne radi pretraga... a apdejtovao i sve.Probaj ovaj Coventant eno ti linak gore. A i promašili smo temu...
August 27, 20177 yr ma imam Covenant, samo kazem da jesu skoro isto, al Exodus nešto slabo radiMeni radi ali sam ja menja repository preko koga sam ga instalirao...Ne mogu sad da gledam šta sam čačkao ali radi...
August 27, 20177 yr Haha crko mi box, drugi dan. I to, kao, kvalitetan. Samo se ugasio kada sam na daljincu stisnuo dugme "video" ... od tada se nije prikazao. sorry, oftopic
August 29, 20177 yr je l moze neki link na neki topik o boxovima i Kodiju, Covenantu, Elysiumu i ostalom posto pojma nemam o cemu pricate? :(je l ja to nesto bitno propustam?
August 29, 20177 yr win7 je u pitanju, sve je radilo super na 15.2, ne znam sta mi bi da diram... probacu 16 da instaliram, laptop mi nije neki ultramoderni...
August 30, 20177 yr win7 je u pitanju, sve je radilo super na 15.2, ne znam sta mi bi da diram... probacu 16 da instaliram, laptop mi nije neki ultramoderni... Moguće da novi više opterećuje, a opet, neki addonovi ne rade na starom kodiju... Kvaka 22...