Azdaja Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Pratim te.. Mania je bas u rasulu, meni istekla ali daju neke kodove za nedelju-dve za dž. Dok ne srede uplate. Ako srede.. Al da ih pohvalim arena HD je juče bila besprekorna
Caligula Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 (edited) Uzeo Amiko A4 Kombo, pusta 4K, samo ovo sto sam gledao po YTubu me razvalilo od ushicenija. Nosicu ga kod nekog da mi krekuje Kodija i doda jos neki plagin, ima ljudi po gradu vidim koji to rade za male pare. Jebote zasto ovo nisam kupio ranije Edited August 25, 2017 by Caligula
renne Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 pa šta ima da plaćaš koji moj, dođi pa ćemo instalirati, i pivo popiti
Frank Pembleton Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 (edited) Uzeo Amiko A4 Kombo, pusta 4K, samo ovo sto sam gledao po YTubu me razvalilo od ushicenija. Nosicu ga kod nekog da mi krekuje Kodija i doda jos neki plagin, ima ljudi po gradu vidim koji to rade za male pare. Jebote zasto ovo nisam kupio ranije Šta bre kakvo krekovanje, si ti bre lud?I gde si bre kupio? Čudi me da nije već instaliran. Edited August 26, 2017 by Frank Pembleton
Caligula Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Ma imam Kodi instaliran nego (nov sam u ovome jbg) treba uz to jos pluginova (AddOnova) da bih gledao besplatno sto vise kanala. Zato kazem da ga "krekujem". Dajte neki linak na nesto dobro pa da skidam @Renne, hvala, ako se ne snadjem javljam se:)
Skyhighatrist Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Imaš pun YT tutorijala kako da dodaješ addonove i podešaaš u sitna crevca, stvarno nije (preterano) komplikovano. Samo nemoj da padneš u klasičnu grešku mmm daj sveeee addonove, aaaa! Meni na boxu i dalje Exodus potpuno završava posao, a na drugom kompu imam ovaj neki novi koji je kao zamena za Exodus (Covenant beše?) Ali, najbolji tutorial ti je da odeš kod Rennea na pivo i dobiješ crash course u podešavanju boxa, ja bi tako da sam na tvom mestu
Caligula Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Pa koliko sam proshnjurao, Exodus i Covenant zavrsavaju posao. Nasao video za instalaciju oba, eto meni zabave za weekeend
Frank Pembleton Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Pa koliko sam proshnjurao, Exodus i Covenant zavrsavaju posao. Nasao video za instalaciju oba, eto meni zabave za weekeend Lakse ti je ovo od vidoja: https://seo-michael.co.uk/how-to-install-the-covenant-kodi-krypton/
Lancia Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Imaš pun YT tutorijala kako da dodaješ addonove i podešaaš u sitna crevca, stvarno nije (preterano) komplikovano. Samo nemoj da padneš u klasičnu grešku mmm daj sveeee addonove, aaaa! Meni na boxu i dalje Exodus potpuno završava posao, a na drugom kompu imam ovaj neki novi koji je kao zamena za Exodus (Covenant beše?) Ali, najbolji tutorial ti je da odeš kod Rennea na pivo i dobiješ crash course u podešavanju boxa, ja bi tako da sam na tvom mestu isto tako moze Renne da se pozove na pivo
Caligula Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 isto tako moze Renne da se pozove na pivo To sam i razmisljao nego glupo mi da cimam coveka da bije put zbog mog neznanja btw. ulazim u fazon, Renne ce moci da dodje na pivo, ploce i TV
Caligula Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Jos jedno pitanjce, da li cu da najebem ako na uredjaju nemam instaliran VPN? Instalirao Covenant, daanas uvece Exodus kada budem imao vremena i to e to. Sjajna stvar, hvala na pomoci dobri ljudi
Recommended Posts