mandingo Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 (edited) Jedno tehnicko pitanje. Koja je minimalna brzina neta za gledanje HD strimova na ovom cudu? Edited February 15, 2017 by mandingo
Kanzas siti zez Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Je l' vam sljakaju arene na onom WebTv? Meni vecina drugih stvari radi, ali arene ne. I gde imaju arene na kodiju? Znam da imaju na livetv serbia, ali nisam siguran da ce sljakati veceras. Veceras mi dolazi neko drustvo pa bih da imam vise kombinacija u steku.
Kanzas siti zez Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Nailazio sam ih pre tu i na onom hrvatskom addonu, pa jedno vreme nisu radile. Pokusacu sad da ih nadjem
mandingo Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 (edited) Drustvo, bacite neki add-on za exyu televizije. Edited March 13, 2017 by mandingo
SleeperSleep Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 ima li kakva alternativa za exodus? nije valjda geknuo?
nautilus Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 nacuo sam nesto da je projekat napustio lik koji je to odrzavao i da sada nesto sporije radi, pa reko da se spremim na vreme :D
Joe D Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 (edited) izasla je nova verzija pre neki dan, pa potrazi nju i instaliraj a ne citam nastavak diskusije. meni prestao da radi juce, pa sam mislio da je tu problem. radi isto kao i do sada. Edited March 29, 2017 by Joe D
Frank Pembleton Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 nacuo sam nesto da je projekat napustio lik koji je to odrzavao i da sada nesto sporije radi, pa reko da se spremim na vreme :DMa to je bila svađa,nešto je bilo ubačeno u kod ali apdejtuj i sve će biti ok
LudiKure Posted April 1, 2017 Author Posted April 1, 2017 U pravu si, dobra fora, ljudi u agoniji lol
Marvin (Paranoid Android) Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Okej, ima li neki polupouzdano mesto na Kodiju gde je relativno okej (dakle da stream ne secka svakih 15 sekundi i ne puca svakih 5 minuta) moguće gledati Sky Sports kanale? Od add-ona koristim Zem, Phoenix i Exodus, ako to išta znači više.
Recommended Posts