Jump to content

KODI media center

Featured Replies

• 7 months later...

instalirao kodi za Windows, add onove za live TV ali ima bas dosta linkova koji ne rade - ili jos nesto nisam namestio dobro ili su linkovi mrtvi. Ima li ko neku sveziju listu, i gde se to nabavlja ?

Nije mi se pojavila opcija TV na glavnom meniju, ne znam da li je to indikativno da nisam nesto zaboravio da instaliram...

Mnogo dobra stvarica! Stiglo mi na android boxu.

Nego, pricaju da Genesis nestaje (meni za sada lepo radi), a alternative koje sam probao su daleeeko losije (SALTS, 1Channel, 123Movies, ...). Ima li neka bolja?

Probaj da nadjes Pulsar, on strimuje torente.

Exodus je addon koji radi lik koji je rafio Genesis. Imas isto Phoenix addon. Filmovita i neokino takodje.

Phoenix ima svašta i dobar je...

Nego, ja bih izbegavao torrent varijante streama, zbog, hm, mogućih konsekvenci...

Koliko se sećam nedavne rasprave, Genesis nije torentolik™...

Mali update od sinoć:

filmove i serije sam provalio kako rade, trenutno se mučim (uzalud?!) sa iVue i IPTV Stalker add-onovima. Sve sam podesio prema uputstvima sa YT ali ne mogu da se logujem i svučem spisak kanala sa Stalkera - da li su sve MAC adrese mrtve, da li postoji način da se aktivira gledanje TV u lajvu ?

Kodi instaliran, filmovi serije ok, iptv authorizaton faild i nece i nece i nece, pobrisano sveeeeee....

Mrš!

Cek kakav iptv sad?

Ima li novih MAC adresa za stalker?

slučajno poslato sa TT

• 2 months later...

ZemTV   :o

u sportskom delu ćete naći gomilu dobrih stvari, HD strimovi beIN-a i još gomila kanala (ima i Arena na par mesta), koristim par nedelja i sve šljaka bez problema..

skrinovi u spojleru

Reveal hidden contents

Hvala!