July 12, 20159 yr znaci onaj fh na 6-5, treba da se strelja zbog toga. ali da se strelja. da je odigro ko svet u suprotnu stranu, lepo 2-0 u setovima, pa da vidi sta ce... ovako, ne znam sta da mislim. sve se nadam da ce Federer da skapa malo i da ne vraca bas sve zivo... rastrco se u drugom ko Usain :(
July 12, 20159 yr Tih zicer prebačaja po sredini terena Nole ima najmanje duplo više...ajmo hrabrije Nole. nole sebi može da dozvoli i malo prebacivanja a fed ne može za noleta je bolje da igraju bez krova, fedu više odgovaraju dvoranski uslovi
July 12, 20159 yr njola neće pasing (nije prošao nikako ni Gaskea u 1/2) lob je već standardan - ko onomad drop. ali počeo je u trećem jako dobro da čita Rodžerov servis, imao je nekoliko luđačkih riterna tako da ako ova pauza ne sjebe situejšn, očekujem bar još jedan brejk u ovom setu.
July 12, 20159 yr samo da nole sad kako-tako održi ovu prednost nema šanse da starac fočotm dobije u 5 setova
July 12, 20159 yr Zasto ne postavljaju krov? Meni deluje ko da se krov polako zatvara , ili mozda tripujem ...