freakns Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 znaci onaj fh na 6-5, treba da se strelja zbog toga. ali da se strelja. da je odigro ko svet u suprotnu stranu, lepo 2-0 u setovima, pa da vidi sta ce... ovako, ne znam sta da mislim. sve se nadam da ce Federer da skapa malo i da ne vraca bas sve zivo... rastrco se u drugom ko Usain :(
duda Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Tih zicer prebačaja po sredini terena Nole ima najmanje duplo više...ajmo hrabrije Nole. nole sebi može da dozvoli i malo prebacivanja a fed ne može za noleta je bolje da igraju bez krova, fedu više odgovaraju dvoranski uslovi
koksy Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 njola neće pasing (nije prošao nikako ni Gaskea u 1/2) lob je već standardan - ko onomad drop. ali počeo je u trećem jako dobro da čita Rodžerov servis, imao je nekoliko luđačkih riterna tako da ako ova pauza ne sjebe situejšn, očekujem bar još jedan brejk u ovom setu.
duda Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 samo da nole sad kako-tako održi ovu prednost nema šanse da starac fočotm dobije u 5 setova
Musky Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 mnogo bitnije od toga dal ima krova je dal bude petog seta.
Geo Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Zasto ne postavljaju krov? Meni deluje ko da se krov polako zatvara , ili mozda tripujem ...
paculla Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 ne zatvara se krov a evo skidaju pokrivac, krece bez krova.
borris_ Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Meni se cini da je napola otvoren/zatvoren i ne mice se vise.
Recommended Posts