Timmy Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Gvirim povremeno prema TV-u, nemam vise zdravlja da gledam bitne Novakove meceve. Zato lepo sednem kad je repriza i pogledam svaki mec natenane post festum. Pa onda nas zaludjujes da citamo tvoje duge postove
harper lee Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 apsolutno se slazem. zato je bila bezvezna tvoja primjedba o marejevom reternu u mecu u kom je federer onako servirao i odigrao. zato sam napisao onaj post. od tri bitne stvari za retern, ja mislim da je marej bolji u prva dva, djokovic u poslednjem. nego da ne ubijamo temu dok ljudi prate mec. Ma jok, ti si napisao pre tog Endijevog meca sa Rodzerom da je bolji riterner od Novaka, pretpostavljam tako sto si sabrao Novakov mec sa Andersonom i Marijev sa XY teniserom i dobio pet. Nije bolji, kraj price.
harper lee Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Pa onda nas zaludjujes da citamo tvoje duge postove Izduvam se tako, nadjem zrtvu pa udri. Preskaci pa citaj posle.
Frank Pembleton Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Dođoh kući na atomski tenis! Poslato sa WC šolje by BVK
Malvo Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 đoković odličan u razmeni udaraca, sjajno se brani, doduše i federer dosta greši.
Takeshi Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 jebali ih glumci u publici, samo njih jure u pauzama.
Musky Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Ova bustovanje snage servisa kod Novaka, je dovoljno da svaki drugi Rođin blok ritern ima tendenciju za aut. Ne bi imao problem da servis potraje kod obojice jednako jer u razvijenom poenu Nole pritiskom na bekend može više da dobije.
Recommended Posts