Jump to content
IGNORED

Wimbledon 2015

Ros

Recommended Posts

Posted

Novak dozirao, taman koliko treba :D

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

220

• Timmy

178

• Max Morlock

135

• Musky

99

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ohoho..prcko vitamincic..razmisljaj Rodjo :)

Posted

Jel uzo prvi? :)

sent...using...

Posted

Odlican tenis, odlican Djokovic!

Posted

Kakav tenis danas :Hail:, ajde Đokeru!

Posted

Tako bre, bas slatko. Novaka na kraju gledas mislis da ne moze da pogresi, a ovaj na bh nema sanse da izdrzi.

Posted

Odličan prvi servis za Novaka, uspeo je da umiri Federerov servis i to je otprilike to.

Posted

Ja sam impresioniran kako Novak kada zatreba odigra na bukvalno 100% mogucnosti. I tada Federer nema sta da trazi na terenu. To se videlo prvo kad je izgubio brejk, pa onda na set loptama Federera. A kulminiralo u taj brejku. Majstor :Hail: :hail:

Posted

Sto bi nesto trebalo da ti govori, zar ne? Gotovo da ne postoji veliki igrac u istoriji tenisa kome je servis znacajniji za igru od Federera, mozda Sampras, a da nije klasican SW igrac. Rodzer nema ni najjaci ni najbrzi servis ali njegov prvi servis i 1-2 kombinacija su jedno od najefikasnijih oruzja koje je tenis ikada video. Na tom nivou serviranja ritern ti je kao odbrana penala, ako se penal dobro izvede onda nema pomoci, a ako postoji bilo kakva sansa onda dolazi do izrazaja citanje/anticipacija, refleks i sposobnost konverzije protivnickog servisa u kontraudarac. 

apsolutno se slazem. zato je bila bezvezna tvoja primjedba o marejevom reternu u mecu u kom je federer onako servirao i odigrao. zato sam napisao onaj post. od tri bitne stvari za retern, ja mislim da je marej bolji u prva dva, djokovic u poslednjem.

nego da ne ubijamo temu dok ljudi prate mec.

Posted

Harpere gledaj tenis :)

Gvirim povremeno prema TV-u, nemam vise zdravlja da gledam bitne Novakove meceve. Zato lepo sednem kad je repriza i pogledam svaki mec natenane post festum. :lolol: