Jump to content
IGNORED

Wimbledon 2015

Ros

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

220

• Timmy

178

• Max Morlock

135

• Musky

99

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Au koji potez u poslednjem gemu.

Posted

Biće kuku Rogere kad ga Novak dohvati. Iznenadićemo se kratkim trajanjem finala :fantom:

Salim se malo, al baš mislim da ce Novak uzeti lakše nego što iko očekuje. Jeste F odigrao odličan turnir, pogotovu polufinale, al mislim da mu to ništa neće značiti u finalu, a i da neće moći da ponovi onako igru. Dok će Novak odigrati najbolji meč na turniru.

Posted

finale ce da bude antiklimaks, one way or the other  :fantom:

Posted

novakov najbolji meč na turniru i nešto slabiji plačko otprilike dođu 50-50 meč. nije ni đokolajf mogao da igra neki specijalan tenis sa dosadašnjim protivnicima, ali utisak je da federer izgleda maestralno i ne može biti čak ni blagi autsajder.

Posted

finale ce da bude antiklimaks, one way or the other  :fantom:

e, tacno tako... 

Posted

novakov najbolji meč na turniru i nešto slabiji plačko otprilike dođu 50-50 meč.

Ma važi...

Posted

rodzerova jedina sansa je da dobije 3:0. ako se udje u 4 i 5 setova tu on ne moze novaku da parira. znaci, ako novak uzme jedan od prva dva sata, it is over

Posted

fedovo podizanje pehara u nedelju je nešto što nike ne bi prepustio slučaju 

mislite o tome  :fantom:

Posted

Da, čujem da su potkupili Paskval Mariju, unajmili dodole da dozovu kišu i dogovorili sa kraljicom da se odmah zatvori krov. A posebnu pažnju su posvetili skupljačima lopti sa kojima još dogovaraju kako da pomognu Federeru :lol:

Posted

's ti čuo nekad za ironiju ?

ja se to već unapred mirim sa porazom

deda je u nestvarnoj formi

juče je bobme trčao ko kaki mladac  :cry:

Posted

Zezam se jbte, nisam naravno pomislio da si ozbiljna :)

Posted

ma ja sam ozbiljno zabezeknuta od onog juče

iskreno sam verovala da endi uzima

ne u tri seta, ali u 4, 5

kad ono, međutim

šta znam, nole neka da sve od sebe, a izgubiti od federera ako ponovi igru od juče svakako nije sramota

fedu svaka čast, šta li njega tera da mi je znati

Posted

rodzerova jedina sansa je da dobije 3:0. ako se udje u 4 i 5 setova tu on ne moze novaku da parira. znaci, ako novak uzme jedan od prva dva sata, it is over

I juče mu je bila, pa je baš tako i odigrao. Nestvarno dobro je odigrao. Pre meča sam bio ubeđen da je bolje protiv Federera u finalu,nakon odgledanog meča neka jeza me ufatila.