Indy Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Koji car. (Za one koji su propustili) http://youtu.be/cRolmXxEjrg
Timmy Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Biće kuku Rogere kad ga Novak dohvati. Iznenadićemo se kratkim trajanjem finala Salim se malo, al baš mislim da ce Novak uzeti lakše nego što iko očekuje. Jeste F odigrao odličan turnir, pogotovu polufinale, al mislim da mu to ništa neće značiti u finalu, a i da neće moći da ponovi onako igru. Dok će Novak odigrati najbolji meč na turniru.
Malvo Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 novakov najbolji meč na turniru i nešto slabiji plačko otprilike dođu 50-50 meč. nije ni đokolajf mogao da igra neki specijalan tenis sa dosadašnjim protivnicima, ali utisak je da federer izgleda maestralno i ne može biti čak ni blagi autsajder.
iDemo Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 finale ce da bude antiklimaks, one way or the other e, tacno tako...
Timmy Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 novakov najbolji meč na turniru i nešto slabiji plačko otprilike dođu 50-50 meč. Ma važi...
Ros Posted July 11, 2015 Author Posted July 11, 2015 rodzerova jedina sansa je da dobije 3:0. ako se udje u 4 i 5 setova tu on ne moze novaku da parira. znaci, ako novak uzme jedan od prva dva sata, it is over
duda Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 fedovo podizanje pehara u nedelju je nešto što nike ne bi prepustio slučaju mislite o tome
Timmy Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Da, čujem da su potkupili Paskval Mariju, unajmili dodole da dozovu kišu i dogovorili sa kraljicom da se odmah zatvori krov. A posebnu pažnju su posvetili skupljačima lopti sa kojima još dogovaraju kako da pomognu Federeru
duda Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 's ti čuo nekad za ironiju ? ja se to već unapred mirim sa porazom deda je u nestvarnoj formi juče je bobme trčao ko kaki mladac
Timmy Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Zezam se jbte, nisam naravno pomislio da si ozbiljna :)
duda Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 ma ja sam ozbiljno zabezeknuta od onog juče iskreno sam verovala da endi uzima ne u tri seta, ali u 4, 5 kad ono, međutim šta znam, nole neka da sve od sebe, a izgubiti od federera ako ponovi igru od juče svakako nije sramota fedu svaka čast, šta li njega tera da mi je znati
Jozef K. Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 rodzerova jedina sansa je da dobije 3:0. ako se udje u 4 i 5 setova tu on ne moze novaku da parira. znaci, ako novak uzme jedan od prva dva sata, it is overI juče mu je bila, pa je baš tako i odigrao. Nestvarno dobro je odigrao. Pre meča sam bio ubeđen da je bolje protiv Federera u finalu,nakon odgledanog meča neka jeza me ufatila.
Recommended Posts