harper lee Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 mozemo se mi zajebavati, ali ovo je bio Federer u sestoj brzini. sunce ti jebem, ala je opro. podsetio na stare dane i zasto ga je tako lako mrzeti. ako ima nameru da ponovi ovo i u nedelju, moze NJole vec sada da krene kuci... ali nadam se da ce imati ipak malo vise problema kada mu Novak pritisne bh, nego kada Murray to... ovaj, da, Murray nekoga da pritisne, i ja lupetam bice odlicno finale, samo da se pravi Novak pojavi :) Posle meca sa Cilicem sam napisao da je Novak igrao neki cudan amalgam izmedju njegove i Rafine igre, kao da se spremao bas za finale sa Federerom. Nesto ne narocito agresivno, prilicno plitko ali sa ogromnim spinovima sa FH strane. Mislim da ce to finale biti sasvim drugaciji mec od ovog danas. Svejedno, lepo je videti Rodzera u ovakvoj formi, igra kao zmaj.
gone fishing Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 20:19 vodi olderer u pobedama, znači mrka kapa za djokera, kada god je prilazio na 1 pobedu od izjednačavanja skora gubio je taj meč :(
keitel Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 nema sanse dodigra ovako u nedelju, udavice ga nolo spinovima na behend Ovo je trava, ovde Federer izlazi i udara bekhend u penjanju. Nemaju ovde spinovi nikakvu ulogu. Realno, u poređenju sa prošlogodišnjom, igra Đokovića je za klasu na nižem nivou. Moraće da bude izuzetno agresivan, da odigra najbolji meč na turniru i da se nada da ovome neće krenuti servis.
bradilko Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Najeo se rodja djokolajfa i igra ko zmaj.bive leeep mec.onaj bre marej nije ni estetski prihvatljiv sa onim nozurinama.bravo fed,bravo njole!!dva najbolja tenisaca
Kanzas siti zez Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 u polufinalima Wimbledona Federer u setovima ima skor 30-1 :ziga: Djovak mu uzeo taj 1 set
Muwan Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Federerov najjači adut u finalu nije ni servis, ni forma, nego činjenica da će čitav stadion kao lud navijati za njega. To će kompletno uništiti Djovaka tako da čak nećemo ni videti nekog dobrog tenisa.
Yoda Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Federerov najjači adut u finalu nije ni servis, ni forma, nego činjenica da će čitav stadion kao lud navijati za njega. To će kompletno uništiti Djovaka tako da čak nećemo ni videti nekog dobrog tenisa.Hmmm, pa i prosle godine je bilo tako pa je Federer izgubio. Ali, ove godine on igra bolje, a Novak slabije.
tsva Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Novak nije Pirgo tako da nece bas biti mentalnog pucanja na kraju setova. Najvaznije je da Novak dobije coin toss i prvi servira. Ostalo ce biti rutina u 3 ako bude stabilan ili u 5 kao prosle godine ako se bude raspadao.
borris_ Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Prosle godine je Federer bio favorit jer je bolje igrao do finala.
Tsai Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 +100 Stvarno sramota, da izgubi od najboljeg igraca svih vremena (koji je trenutno u odlicnoj formi) Tako je brate, sve si skontao
borris_ Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Federer je impresivan. Imao je samo 4 brejk lopte na njegov servis. Ovo je kao Nadal na RG u najboljim danima.
Musky Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 sve je to fino...al ne ponovilo se... ako ga ,,sakloni me,, vako zaredi...ukidaj tenis.
Recommended Posts