Timmy Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Sve je bilo jasno i pre pocetka turnira :D Pojesce ih sve Serena i Novak
reg Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Sjajno zensko finale, a komentari kao izvestaji Blica. Servis je prelomio, Sarapova nije uspela da ubaci prvi u kljucnim momentima dok je Serena odservirala as na mec loptu. Voleo bih sledece godine da gledam finale Muguruza - Vilijams, kad vec ne moze Radvanska da se dogura tamo [smrc]. Muguruza da igra finale sledece godine,zajebavas se :0.6: . Pre roka. :0.6: Voleo bih da dobije sutra, ali Serena je u vrhunskoj formi u ko zna kom finalu u svojoj karijeri. Nedostajace iskustva sutra.
theanswer Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 (edited) Nije loša Muguruza, tuče ko iz topa, samo previše oscilira. Ima običaj da nestane na po 4,5,6 gemova. U svim mečevima što sam gledao se ona pitala. Kad joj ide razbija, kad ne onda jbg UE za UE Edited July 9, 2015 by theanswer
harper lee Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Nije loša Muguruza, tuče ko iz topa, samo previše oscilira. Ima običaj da nestane na po 4,5,6 gemova. U svim mečevima što sam gledao se ona pitala. Kad joj ide razbija, kad ne onda jbg UE za UE To je moglo protiv Radvanjske koja "upija" takve igracice i pokusava da ih dobije pametnim counterpunching-om, sa Serenom koja sve jake udarce vraca s kamatom to ce vrlo, vrlo tesko ici. Gledao sam Muguruzu prvi i deo drugog seta (nekako se poklopilo da je propala u igri u trenutku kad sam izasao iz kuce ali nije da nisam ocekivao, tesko je ceo mec pogadjati svaki blast udarac sa osnovne linije) i sve je to zaista izgledalo impresivno, duboko, agresivno i snazno. Problem koji sve igracice imaju sa Serenom je u tome sto njihovi najjaci udarci koje opaljuju sa puno snage na ustrb kontrole za Serenu su udarci koje ona odigrava na optimalnom odnosu snage i kontrole, zato se od nje jedino ne plasi Azarenka koja ima najjacu ruku u ostatku WTA od ovih znacajnijih igracica. Ako Muguruza bude ponudila takav ritam izgubice mec jednostavnim sabiranjem neiznudjenih gresaka. Mada, ona ovo moze da izgubi na zilion razlicitih nacina. Za nju je ovo ionako fenomenalan rezultat, pobeda u finalu bi bila velika senzacija. Serena se ove godine ne zajebava, ocigledno joj je Muratoglu na kraju nasao pravu meru interesovanja i fokusa za tenis, a kad se Serena ne zajebava ona je za tri koplja iznad konkurencije na WTA. Ona je, po meni, najbolja igracica u istoriji tenisa, svakako najbolja od ovih koje sam gledao (od vremena Kris Evert i Navratilove). Da ima glavu i opsesiju prema tenisu kao Rodzer i Novak do sada bi imala preko 30 GS-ova.
Pantelija jr Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Ja big baš voliJo da Serona preteče Šteficu po broju GS-ova... Štefica je (narafski, bez svoje krivice, ali ipak...) profitirala od Monikine nesreće, a Serona je, bila ona u stvari Uruk-Hai ili ne, sa svojih 20 nokata & 120 kila izborila sve što ima
ivy Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 ali je doossaaddnnoooo gledati kako osvaja svaki jbni turnir na kome učestvuje <_<
duda Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 al' zanimljivo je što je među igračicama koje igraju najkompetitivnije mečeve sa serenom, kilava jj
koksy Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 đokica je odlučio da ovo bude nešto tipa 6:4, 6:4, 6:4. ne bi on nešto sad da se tu preterano znoji.
Recommended Posts