Tsai Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Ja sam ubedjen da Novak odvaljuje Gaskea sa bar jednim krompirom ili djevrekom
Korki Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Kakvo prvo zensko polufinale. Ove dve Serena jede za dorucak u polusvesnom stanju. Ове две имају веће шансе од Шарапове. Имају бољу игру за Серену од Шарапову а то је одбрана коју Шарапова не може да одради против Серене. Зато Шарапова има скор са Сереном 2-17, последња победа 2004 са 17/18 година.
harper lee Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Muguruza za sada igra neverovatan mec, Radvanjska ne zna sta je snaslo. Duboko, jako, agresivno, bez pardona, pravi "muski" tenis.
renne Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Muguruza u finalu Ali kakaf čelendž je uzela radvanjska
duda Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 ja ni dan danas ne znam šta da mislim o tom finalu w proti mareja u stvari znam al' bolje da ne kažem jaaaako čudan meč poslednji gem ponešto govori, takođe no, dobro, neka nole prvo dođe do finala ono jeste da je gaske na tom putu, al' dobar je bio rišar juče
goofs Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Misliš da je pustio Zubu jer ga je Grobar gledao iz publike? Reci, slobodno :D Ja još uvek živim u ubeđenju da Marej ne bi uzeo GSa da nije bilo Nola da mu to dopusti.
Cash Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 (edited) Serena stavila tacku na i u poslednjem gemu imala cak 4 asa. Milina je gledati Serenu. Ovo je 17. uzastopna pobeda Serene nad Sarapovom. Edited July 9, 2015 by Cash
freakns Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 novak i gaske prvi na megdanu yup. u dvojcicu pocinju Serena stavila tacku na i u poslednjem gemu imala cak 4 asa. Milina je gledati Serenu. Ovo je 17. uzastopna pobeda Serene nad Sarapovom. uzas... 10 godina je nije pobedila... ovako je samo jos Federer Roddicka i Hewitta teroriso :D
Cash Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Eto freakns da je lepa Karolinica pobedila Muguruzu sad bi igrala finale. Zamisli lepa Karolinica u finalu W.
Musky Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 uzas... 10 godina je nije pobedila... ovako je samo jos Federer Roddicka i Hewitta teroriso :D kad se osvrneš i setiš kako je pišao po boraniji, njegova forma danas i želja za dokazivanjem dobija posebnu dimenziju.
freakns Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Eto freakns da je lepa Karolinica pobedila Muguruzu sad bi igrala finale. Zamisli lepa Karolinica u finalu W. bila je u finalu US Opena prosle godine... pa se provela ko bosa po trnju :(
Zli Gli Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Ne mogu da smislim Serenu a jebeno melje i raznosi sve redom iako je nikad sporija. Valjda ce Muguruza odigrati mec karijere u finalu i dobiti, ostaje mi samo da verujem u cudo.
Recommended Posts