July 9, 20159 yr Kakvo prvo zensko polufinale. Ove dve Serena jede za dorucak u polusvesnom stanju. Ове две имају веће шансе од Шарапове. Имају бољу игру за Серену од Шарапову а то је одбрана коју Шарапова не може да одради против Серене. Зато Шарапова има скор са Сереном 2-17, последња победа 2004 са 17/18 година.
July 9, 20159 yr Muguruza za sada igra neverovatan mec, Radvanjska ne zna sta je snaslo. Duboko, jako, agresivno, bez pardona, pravi "muski" tenis.
July 9, 20159 yr ja ni dan danas ne znam šta da mislim o tom finalu w proti mareja u stvari znam al' bolje da ne kažem jaaaako čudan meč poslednji gem ponešto govori, takođe no, dobro, neka nole prvo dođe do finala ono jeste da je gaske na tom putu, al' dobar je bio rišar juče
July 9, 20159 yr Misliš da je pustio Zubu jer ga je Grobar gledao iz publike? Reci, slobodno :D Ja još uvek živim u ubeđenju da Marej ne bi uzeo GSa da nije bilo Nola da mu to dopusti.
July 9, 20159 yr Serena stavila tacku na i u poslednjem gemu imala cak 4 asa. Milina je gledati Serenu. Ovo je 17. uzastopna pobeda Serene nad Sarapovom. Edited July 9, 20159 yr by Cash
July 9, 20159 yr novak i gaske prvi na megdanu yup. u dvojcicu pocinju Serena stavila tacku na i u poslednjem gemu imala cak 4 asa. Milina je gledati Serenu. Ovo je 17. uzastopna pobeda Serene nad Sarapovom. uzas... 10 godina je nije pobedila... ovako je samo jos Federer Roddicka i Hewitta teroriso :D
July 9, 20159 yr Eto freakns da je lepa Karolinica pobedila Muguruzu sad bi igrala finale. Zamisli lepa Karolinica u finalu W.
July 9, 20159 yr uzas... 10 godina je nije pobedila... ovako je samo jos Federer Roddicka i Hewitta teroriso :D kad se osvrneš i setiš kako je pišao po boraniji, njegova forma danas i želja za dokazivanjem dobija posebnu dimenziju.
July 9, 20159 yr Eto freakns da je lepa Karolinica pobedila Muguruzu sad bi igrala finale. Zamisli lepa Karolinica u finalu W. bila je u finalu US Opena prosle godine... pa se provela ko bosa po trnju :(
July 9, 20159 yr Ne mogu da smislim Serenu a jebeno melje i raznosi sve redom iako je nikad sporija. Valjda ce Muguruza odigrati mec karijere u finalu i dobiti, ostaje mi samo da verujem u cudo.