Jump to content
IGNORED

Wimbledon 2015

Ros

Recommended Posts

Posted

pa novak endiju još ni set na travi nije uzeo

Stvarno? U jebote.. Koliko su puta igrali, da ne trazim sad.? A zar ne uze u onom finalu... pa ga je i dobijao na W ranije... jesi sigurna u ovo sto kazes?

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

220

• Timmy

178

• Max Morlock

135

• Musky

99

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Stvarno? U jebote.. Koliko su puta igrali, da ne trazim sad.? A zar ne uze u onom finalu... pa ga je i dobijao na W ranije... jesi sigurna u ovo sto kazes?

IGrali su samo 2 puta na travi, finale Wimbledona i Olimpijskih igra.

3:0 i 2:0 za Murray-a

Posted

2-0 u polufinalu OI

3-0 u finalu Wim 2013

to su jedina dva meca na travi izmedju Djokovica i Murraya

Posted (edited)

Auu, da me nieko pitao rekao bih da je u finalu bilo 3:1 ili 3:2. Kako sam izbrisao te epizode :( I cudno da nisu nikad vise igralio na W.. Hvala na pojasnjenjima.

Edited by Timmy
Posted

IGrali su samo 2 puta na travi, finale Wimbledona i Olimpijskih igra.

3:0 i 2:0 za Murray-a

polufinale OI. bas si nemac pojma :P

Posted

Za utehu, NOvak nije izgubio u 2014 i 2015 od njega, ima 8 uzastopnih pobeda, a u poslednjih 12 mečeva, samo to finale Wimbledona je izgubio..

Posted

polufinale OI. bas si nemac pojma :P

Jbg, zaboravih da napišem polufinale, spor sam... :(

Posted

Za utehu, NOvak nije izgubio u 2014 i 2015 od njega, ima 8 uzastopnih pobeda, a u poslednjih 12 mečeva, samo to finale Wimbledona je izgubio..

Trava je ipak trava. Meme malo zabrinuo ovaj podatak sto ste rekli. Sad doatno navijam za Federera, sa kojiom ce mu sigurno biti lakse u finalu. Jer ako Roger odigra na svom maksimumu, Novak to moze da hendluje i dobice ga, pa makar igrali i 5. A ako onakvom Endiju krene, pa se nalozi publika... tesko ce veoma Novak.

Posted

Trava je ipak trava. Meme malo zabrinuo ovaj podatak sto ste rekli. Sad doatno navijam za Federera, sa kojiom ce mu sigurno biti lakse u finalu. Jer ako Roger odigra na svom maksimumu, Novak to moze da hendluje i dobice ga, pa makar igrali i 5. A ako onakvom Endiju krene, pa se nalozi publika... tesko ce veoma Novak.

Ja u tom meču navijam za 15-13 u petom setu, pa ko god da pobedi. :wicked: I da se Novak ne zajebava u svom polufinalu, svi se ponašaju kao da je meč unapred dobijen, a sigurno da neće biti lako, odličan je bio Gaske protiv debelog. :)

Posted

Ne znači to ništa. Do sada su obojica odmorni, pa ih neće ni taj eventualni meč od 5h izmoriti da dva dana kasnije ne mogu da igraju normalno finale.

Posted

2-0 u polufinalu OI

3-0 u finalu Wim 2013

to su jedina dva meca na travi izmedju Djokovica i Murraya

Najgore od svega je sto je Novak tada, bar po mom secanju, igrao metiljavo dozlaboga, kao sad sto igra. Znam da sam danima posle meca bio u fazonu da ga ovaj nikada ne bi uzeo da je Novak bio na nivou.

Posted

Najgore od svega je sto je Novak tada, bar po mom secanju, igrao metiljavo dozlaboga, kao sad sto igra. Znam da sam danima posle meca bio u fazonu da ga ovaj nikada ne bi uzeo da je Novak bio na nivou.

Hm, 2013 je imao ubitačno polufinale protiv Del Potra, nije ni čudo što je bio posle "metiljav", slično kao i na RG-u ove godine. Sad se konačno žreb malo otvorio, ako odigra kako treba trebalo bi da bude sasvim odmoran za finale.

Posted

I meni se više čini da će tako ići...

Posted

na OI nije igrao metiljavo, uopste. do polufinala je dosao lagano, ubijao sve sa po 6-1 ili 6-2 u svakom setu... a onda u polufinalu, izgubi set na 5-6 i servis, pa na 5-5 u drugom je imao break loptu i lagano da zakuca sa mreze, ali je on zakuco pravo na reket Murrayu za deuce. pa kasnije izgubio taj servis gem i Murray ga opet breaknuo na 5-6 i dobio mec 5-7. 5-7... mislim da su ti gomovi na 5-6 i jedine break lopte koje je Murray imao, ali ni NJole nije imao nego u tom 5-5 gemu...

ako se secam dobro. moguce da gresim :D

2013 je odigrao valjda najgori mec na GS u poslednjih 5-6 godina. tu je bas bio metiljav. ali i tu je imao break prednosti u svakom setu, pa izgubio 3-0....

Posted

Kakvo prvo zensko polufinale. Ove dve Serena jede za dorucak u polusvesnom stanju.