Jump to content
IGNORED

Wimbledon 2015

Ros

Recommended Posts

Posted

Naravno da ima. Svi će biti uz Feđu

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

220

• Timmy

178

• Max Morlock

135

• Musky

99

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kvote za osvajanje W: Novak 1.72, Marej 3.75, Fed 4.5, Gaske 30. Po meni realne kvote.

Posted
ja u stvari mislim da će Rodžer brutalno ugaziti Škota.

+1

u prilično dobroj formi je, dok pirgavi nije bio nešto mnogo ubedljiv protiv karlovića i pospišila. a i dobio ga je sva tri puta prošle sezone. ne znam baš da li će ga ugaziti, ali ako je neko blagi favorit, svakako je federer.

Posted

Naravno da ima. Svi će biti uz Feđu

Koji svi majke ti? Domacin teniser, ionako su nalozeni posle osvajanja pre par godina... bice sigurno i pojedinaca Engleza koji ce navijati za Federera, ali vecina ce biti za Endija.

Posted

Videćemo već koliko u petak u 1400

Posted

Kvote za osvajanje W: Novak 1.72, Marej 3.75, Fed 4.5, Gaske 30. Po meni realne kvote.

To je to, ali ja sam pisao pod pretpostavkom da Marej rutinski očetka Feda (u šta ni sam ne verujem, ali ajde priče radi) i koliko bi to uticalo na kvote. Kontam da bi se svelo ne gde na Novak 2 Marej 3, nagađam. 

Posted (edited)

Gledaj to ovako, kvote na Marej - Fed su 1.8 i 2.. A Novak - Gaske oko 1.07 na Novaka... Sto znaci da bi u finalu Novak - Endi kvote na Novaka bile oko 1.6, a na Mareja oko 2 ili malo vise. U procentima oko 60% ili malo vise za Novaka..

Edited by Timmy
Posted (edited)

Federer će, ako ustreba, da vadi i zečeve iz šorca u polufinalu jer je njemu i svima bistro,

da ako neki GS može da pridoda do kraja karijere...taj stanuje u Londonu.

Ne razumem samo kako to Marej nije blistao...pa on nikad stabilniji nije bio.

Sada već dozira efort shodno protivniku, veoma je precizan, i pun je snage.

Da su obojica živi i zdravi, al samo da jedan ispadne u petak. :thumbsup:

Edited by Musky
Posted

+1

u prilično dobroj formi je, dok pirgavi nije bio nešto mnogo ubedljiv protiv karlovića i pospišila. a i dobio ga je sva tri puta prošle sezone. ne znam baš da li će ga ugaziti, ali ako je neko blagi favorit, svakako je federer.

Biće zanimljivo, Federer deluje da je u formi, ali i protivnici su mu bili bezveze, ovo će već biti pravi meč. :)

Posted

Ja mislim da dobija Marej u tri seta, komotno

Posted

Interesantan je mec danas Novak odigrao, mozda ga najbolje opisuje rec - ekonomican. Brzo, glatko, bez stresova, pod potpunom kontrolom. Medjutim, za dalje ce morati da menja nacin igre jer tesko da ce ponovo moci da nekoga uvede u masinu na nacin na koji je to danas uradio Marinu. Novak ove godine na Vimbldonu igra neku cudnu kombinacijuu svoje i Nadalove igre, odavno nisam gledao da ovoliko zaobljuje forhend i navlaci meceve u sporiji, gotovo sljakaski ritam. Kao da se sprema za finale sa Rodzerom. Ovako kako igra deluje kao tek treci favorit za osvajanje ali ne bi mu bilo prvi put da ubrza od cetvrtfinala i podigne intenzitet udaraca.

Posted

Novak će morati kao sa Marejom u petom setu - da udara za 10km/h jače nego u prva četiri seta (mislim da je toliko bilo, nisam 100% siguran, tu negde između 10 i 15 na sat jače).

Jednostavno, moraće agresivnije i hrabrije. Ako krene prebacivke sa bilo kim od ove dvojice, ne osećam da ima previše šanse, pogotovu protiv Mareja koji ga, imam neki osećaj, dodatno iritira što mu možda stvara neki dodatni pritisak. 

Svakako ću navijati za Feda, ne mogu trčkarala da gledam, života mi. Barem igra za oko™, ako ništa. 

Posted

Ne razumem samo kako to Marej nije blistao...pa on nikad stabilniji nije bio.

Sada već dozira efort shodno protivniku, veoma je precizan, i pun je snage.

+1

Ja mislim da dobija Marej u tri seta, komotno

+1

Svakako ću navijati za Feda, ne mogu trčkarala da gledam, života mi. Barem igra za oko™, ako ništa. 

+1

ne razumem da će kvota na na novaka, u eventualnom finalu sa marejom biti manja nego na mareja

gde je onaj smajli koji se krsti ?

pa novak endiju još ni set na travi nije uzeo

Posted

Londonci u petak aplaudiraju Mareju a vrište na Fedove poene,

dok već u nedelju aplaudiraju Novaku a iskolačuju krajnike kada Fed poentira.

Best kejs scenario...

da ga Novak dobije na najkilaviju igru u sezoni i sa najmanje desetak usera na kraju petog sa 37-35.