levi Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Dvaput pomilovao mrežu i ona njega, na dve meč lopte, ali ne vredi
Mil@n Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 (edited) Ali koja je lepota baciti pogled na kostur... Đoković Gaske, Marej Federer... Očekujem naravno rutinski prolaz Đokovića I da se ova dvojica u 5 istroše koliko je to moguće. Koje polufinale je prvo? Edited July 8, 2015 by Glas RazumaN
Malvo Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 (edited) ali spasi dve meč lopte i onda onako usere treću dobar antiklimaks za njega, iako šteta za potencijalno kvalitetno polufinale. rekoh već, ovaj vavrinka verovatno ne bi imao šta da traži protiv novaka, ali gaskea će đokolajf počistiti. Edited July 8, 2015 by Malvo
189- Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Ali koja je lepota baciti pogled na kostur... Đoković Gaske, Marej Federer... Očekujem naravno rutinski prolaz Đokovića I da se ova dvojica u 5 istroše koliko je to moguće. Koje polufinale je prvo? sredice ga andy u 3 maksimalno 4 seta
Takeshi Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Nema svetla aaa, ovo je bio teren br.1. ^_^ sad vavrinka moze da nastavi sa poziranjem.
harper lee Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Odlicno se za sada odvija ovaj turnir za Novaka. Kad nema mind-blowing igre bar da se nekako usunja u finale a tamo je vec druga prica. Takodje se nadam da ce Rodzer da posalje Marija na zasluzeni odmor, gledao bih tenis u finalu a ne nadbuljivanje drveta.
Mil@n Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 (edited) sredice ga andy u 3 maksimalno 4 seta Rodžer je to, ne bih ga lako otpisao. Pri tom, uhvatio sam sebe kako razmišljam danas da bi mi skoro pa bilo drago da on osvoji ako Đovak ne, toliko se posvetio tome iako je mogao poodavno da se baškari po /svojim/ nekim ostrvima, ali tu je, takmiči se, grize. Respect za to, možda je i zaslužio još jedan pre penzije. Odlicno se za sada odvija ovaj turnir za Novaka. Kad nema mind-blowing igre bar da se nekako usunja u finale a tamo je vec druga prica. Takodje se nadam da ce Rodzer da posalje Marija na zasluzeni odmor, gledao bih tenis u finalu a ne nadbuljivanje drveta. Ako Marej već prođe Feda neka ga počisti samo tako, a Novak neka se promuva, pa da vidimo kako Novak reaguje kada ulazi u meč kao blagi underdog tj kako se Marej ponaša pod pritiskom očekivanog osvajanja Wimbledona. Mada ako do toga dođe, teško je proceniti ko bi bio favorit, bilo bi zanimljivo videti kladioničarske kvote. Edited July 8, 2015 by Glas RazumaN
koksy Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Takodje se nadam da ce Rodzer da posalje Marija na zasluzeni odmor, gledao bih tenis u finalu a ne nadbuljivanje drveta. +1. ja u stvari mislim da će Rodžer brutalno ugaziti Škota.
Đipalo Junuz Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Za koga će objektivna londonska publika navijati? Rodžer ili Endi?
Tinman Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Za Feda naravno, cini mi se da bi za njega navijali sve da mu je protivnik i mladjani princ George.
Timmy Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Odlicno se za sada odvija ovaj turnir za Novaka. Kad nema mind-blowing igre bar da se nekako usunja u finale a tamo je vec druga prica. Takodje se nadam da ce Rodzer da posalje Marija na zasluzeni odmor, gledao bih tenis u finalu a ne nadbuljivanje drveta. +1 Rodžer je to, ne bih ga lako otpisao. Pri tom, uhvatio sam sebe kako razmišljam danas da bi mi skoro pa bilo drago da on osvoji ako Đovak ne, toliko se posvetio tome iako je mogao poodavno da se baškari po /svojim/ nekim ostrvima, ali tu je, takmiči se, grize. Respect za to, možda je i zaslužio još jedan pre penzije. Amin. Nikad ga nisam preterano gotivio, ali ovo apsolutno stoji, Ako Marej već prođe Feda neka ga počisti samo tako, a Novak neka se promuva, pa da vidimo kako Novak reaguje kada ulazi u meč kao blagi underdog tj kako se Marej ponaša pod pritiskom očekivanog osvajanja Wimbledona. Mada ako do toga dođe, teško je proceniti ko bi bio favorit, bilo bi zanimljivo videti kladioničarske kvote. Novak je svakako favorit ko god da prodje u finale. Sad cu da bacim pogled na kvote, pa pisem.
Timmi Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 bice spektakularno polyfinale murray - fed. S druge strane novak dobio najredovniju od svih musterija, mislim da se osmijehne kad ga vidi i u osmini finala.
Timmy Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Za Feda naravno, cini mi se da bi za njega navijali sve da mu je protivnik i mladjani princ George. Nema sanse.
Recommended Posts