July 8, 20159 yr ono što sam ja videla u trećem setu je potpuno suprotno novak ipak ni blizu onome što može ako i prođe ovaj meč, počistiće ga sten treći set mu je bio najbolji od ovih pet dosadašnjih, a ne mogu da se složim ni da je tu igrao nešto mnogo dobro. nema teorije da ga ovaj sten počisti, još se kreće sve teže kako meč odmiče. i meč između đokovića i čilića je bio, pa za jedno dva koplja kvalitetniji. Edited July 8, 20159 yr by Malvo
July 8, 20159 yr In other news, Vava i Gaske cede suvu drenovinu u 5. setu... 3:2 za R.G. bez brejka... sent...using...
July 8, 20159 yr treći set mu je bio najbolji od ovih pet dosadašnjih, samo taj set sam gledala i delovao je ubedljivo
July 8, 20159 yr + je čilić loš za svoje standarde definitivno obojica su mi izgledali nesto kljakavo na terenu. Novak nije ni proslavio na kraju... treći set mu je bio najbolji od ovih pet dosadašnjih, a ne mogu da se složim ni da je tu igrao nešto mnogo dobro. nema teorije da ga ovaj sten počisti, još se kreće sve teže kako meč odmiče. i meč između đokovića i čilića je bio, pa za jedno dva koplja kvalitetniji. Wawa je vec covek u godinama, a Dona mlado celjade, puno snage, tek napunila 18...
July 8, 20159 yr btw, mec sam gledao uz komentare Andy Roddicka. odlican je Rodjo, 10 u glavo i za Big Maca i za Navratilovu. onog svedskog idiota da i ne spominjem...
July 8, 20159 yr 3 brejk lopte za Gaskea na 4:3 Edit: i to je to. 5:3! sent...using... Edited July 8, 20159 yr by Max Morlock
July 8, 20159 yr Kako Mijaljević uvijeno navija za Gaskea, kao Andjus za Zvezdu i Miško za Mega leks :)