Malvo Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 (edited) ono što sam ja videla u trećem setu je potpuno suprotno novak ipak ni blizu onome što može ako i prođe ovaj meč, počistiće ga sten treći set mu je bio najbolji od ovih pet dosadašnjih, a ne mogu da se složim ni da je tu igrao nešto mnogo dobro. nema teorije da ga ovaj sten počisti, još se kreće sve teže kako meč odmiče. i meč između đokovića i čilića je bio, pa za jedno dva koplja kvalitetniji. Edited July 8, 2015 by Malvo
Jozef K. Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Dosta dobro. Važno da je posle drame sa Kevinom ovo je bilo rutinski.
Max Morlock Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 In other news, Vava i Gaske cede suvu drenovinu u 5. setu... 3:2 za R.G. bez brejka... sent...using...
duda Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 treći set mu je bio najbolji od ovih pet dosadašnjih, samo taj set sam gledala i delovao je ubedljivo
freakns Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 + je čilić loš za svoje standarde definitivno obojica su mi izgledali nesto kljakavo na terenu. Novak nije ni proslavio na kraju... treći set mu je bio najbolji od ovih pet dosadašnjih, a ne mogu da se složim ni da je tu igrao nešto mnogo dobro. nema teorije da ga ovaj sten počisti, još se kreće sve teže kako meč odmiče. i meč između đokovića i čilića je bio, pa za jedno dva koplja kvalitetniji. Wawa je vec covek u godinama, a Dona mlado celjade, puno snage, tek napunila 18...
freakns Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 btw, mec sam gledao uz komentare Andy Roddicka. odlican je Rodjo, 10 u glavo i za Big Maca i za Navratilovu. onog svedskog idiota da i ne spominjem...
Max Morlock Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Ovi njihovi 1r. bekhendi su tako gej kad krenu da ih razmenjuju :D sent...using...
Max Morlock Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 (edited) 3 brejk lopte za Gaskea na 4:3 Edit: i to je to. 5:3! sent...using... Edited July 8, 2015 by Max Morlock
Max Morlock Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Vratio Wawa brejk... dokle ovako :D sent...using...
levi Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Kako Mijaljević uvijeno navija za Gaskea, kao Andjus za Zvezdu i Miško za Mega leks :)
Recommended Posts