Malvo Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 u drugim vestima, vavrinka loš. ritern mu je užasan, napad nestabilan, servis nepouzdan, gaske ga trenutno taktički školuje.
Arkadija Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Novak ima problem da pobedi, tj. da zada konačan udarac.
freakns Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Novak ima problem da pobedi, tj. da zada konačan udarac. Novak ima mnogo problema na ovom Wimbledoneu... ali i pobedjuje, sto je valjda najvaznije :D
duda Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 (edited) u drugim vestima, vavrinka loš. ritern mu je užasan, napad nestabilan, servis nepouzdan, gaske ga trenutno taktički školuje. ono što sam ja videla u trećem setu je potpuno suprotno novak ipak ni blizu onome što može ako i prođe ovaj meč, počistiće ga sten o mareju ne smem ni da mislim Edited July 8, 2015 by dùda
Arkadija Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Novak ima mnogo problema na ovom Wimbledoneu... ali i pobedjuje, sto je valjda najvaznije :D I ja nemam ništa protiv. Što se mene tiče , ne dajem pet para na statistiku, i uopšte mi ne smeta da dobije set i posle 10 propuštenih set lopti.
Recommended Posts