iDemo Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Internet, D3 Go, preko kompjutera... Duplo kašnjenje :P :( Sta god da se gleda uvek neko negde nesto zadrzava... Nabijem ih samo, ne?
Miljenko Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Dobro je. Valjda ce protiv Cilica biti lakse. Nikada ga nije dobio, plus mi i ne deluje nesto ubedljivo.
Ros Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 kevin mu je bio jedna od stanica 2011-e, mali od gospe 2014-e
Кристофер Лумумбо Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 whatever, jos uvek nisi u pravu da je precenjen reterner Koliko sam citao, ne pistoji bivsi teniser koji nije istakao da je verovatno najbolji reterner svih vremena.
Max Morlock Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Ne mislim da će biti problem ni sa Marinom ;) ni sa Stanom (!!! ) no će da bude frka sa Endijem...
Timmi Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 whatever, jos uvek nisi u pravu da je precenjen reterner protiv karlovica 1-3, protiv roddicka 4-5. uz djokovica se koriste rijeci najbolji tererner u istoriji i u tom kontekstu je apsolutno precijenjen. ima najbolji agresivni retern protiv losijih servera, protiv vrhunskih je neuporediv s recimo murrayem.
iDemo Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Ne mislim da će biti problem ni sa Marinom ;) ni sa Stanom (!!! ) no će da bude frka sa Endijem... Pomozi Booozeeee, ne?
Ros Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 protiv karlovica 1-3, protiv roddicka 4-5. uz djokovica se koriste rijeci najbolji tererner u istoriji i u tom kontekstu je apsolutno precijenjen. ima najbolji agresivni retern protiv losijih servera, protiv vrhunskih je neuporediv s recimo murrayem. samo sto je marijev problem sa losijim serverima, kojih je mnogo vise :D
Recommended Posts