Jump to content
IGNORED

Wimbledon 2015

Ros

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

220

• Timmy

178

• Max Morlock

135

• Musky

99

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ovo na kraju u stilu Endi Marija :)

Sent from stolen SM-N910C using drugs

Posted (edited)

Ipak sutra, izvuko se

Edited by levi
Posted

tebi optimizam nikako ne jenjava vidim :D

Bolje optimista, nego Koštunica. Unapred se poseres, pa kad ubodes ti si rekao i praviš se pametan ko danas za Viktora. A kad ne ubodes, nikom nista. Meni muka od takvih pisanja i takvih ljudi.

A posebno je smešno što si kritikovao Viktora i imao stav iako si pogledao samo nekoliko minuta meča.

Posted

Сутра губи циглоглави...

Posted

nastavak sutra, velika prednost za andersona koji će opet biti odmoran sutra i spreman da brani svoj servis do 20 gema...

Posted

nastavak sutra, velika prednost za andersona koji će opet biti odmoran sutra i spreman da brani svoj servis do 20 gema...

+1

ovo nikako ne valja za novaka

Posted

Kako smara komentator na rtsu sa kuknjavom na publiku koja ne voli Noloa a ovi buuuču zbog prekida.

Posted

+1

Sigurno bi novaku vise odgovaralo da nije bilo prekida, ali sam je kriv, nije trebalo da izgubi drugi set.

Posted

Jbg, sam pao, sam se ubio <_<

Posted

+1

Sigurno bi novaku vise odgovaralo da nije bilo prekida, ali sam je kriv, nije trebalo da izgubi drugi set.

i prvi je izgubio na duplu u tb

Posted (edited)

Novak u zadnjem setu uzeo 88% na drugi...

ali Anderson je igrao sve vreme opuštene ruke i ekstra hrabro...u dobroj je formi očigledno.

Zaeban plejer. 

Edited by Musky