July 6, 20159 yr tebi optimizam nikako ne jenjava vidim :D Bolje optimista, nego Koštunica. Unapred se poseres, pa kad ubodes ti si rekao i praviš se pametan ko danas za Viktora. A kad ne ubodes, nikom nista. Meni muka od takvih pisanja i takvih ljudi. A posebno je smešno što si kritikovao Viktora i imao stav iako si pogledao samo nekoliko minuta meča.
July 6, 20159 yr nastavak sutra, velika prednost za andersona koji će opet biti odmoran sutra i spreman da brani svoj servis do 20 gema...
July 6, 20159 yr nastavak sutra, velika prednost za andersona koji će opet biti odmoran sutra i spreman da brani svoj servis do 20 gema... +1 ovo nikako ne valja za novaka
July 6, 20159 yr Kako smara komentator na rtsu sa kuknjavom na publiku koja ne voli Noloa a ovi buuuču zbog prekida.
July 6, 20159 yr nastavak sutra, velika prednost za andersona koji će opet biti odmoran sutra i spreman da brani svoj servis do 20 gema... +1 Sigurno bi novaku vise odgovaralo da nije bilo prekida, ali sam je kriv, nije trebalo da izgubi drugi set.
July 6, 20159 yr +1 Sigurno bi novaku vise odgovaralo da nije bilo prekida, ali sam je kriv, nije trebalo da izgubi drugi set. i prvi je izgubio na duplu u tb
July 6, 20159 yr Novak u zadnjem setu uzeo 88% na drugi... ali Anderson je igrao sve vreme opuštene ruke i ekstra hrabro...u dobroj je formi očigledno. Zaeban plejer. Edited July 6, 20159 yr by Musky