Max Morlock Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Ovo na kraju u stilu Endi Marija :) Sent from stolen SM-N910C using drugs
levi Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 (edited) Ipak sutra, izvuko se Edited July 6, 2015 by levi
Timmy Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 tebi optimizam nikako ne jenjava vidim :D Bolje optimista, nego Koštunica. Unapred se poseres, pa kad ubodes ti si rekao i praviš se pametan ko danas za Viktora. A kad ne ubodes, nikom nista. Meni muka od takvih pisanja i takvih ljudi. A posebno je smešno što si kritikovao Viktora i imao stav iako si pogledao samo nekoliko minuta meča.
gone fishing Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 nastavak sutra, velika prednost za andersona koji će opet biti odmoran sutra i spreman da brani svoj servis do 20 gema...
duda Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 nastavak sutra, velika prednost za andersona koji će opet biti odmoran sutra i spreman da brani svoj servis do 20 gema... +1 ovo nikako ne valja za novaka
čekmeže Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Kako smara komentator na rtsu sa kuknjavom na publiku koja ne voli Noloa a ovi buuuču zbog prekida.
Nikola77 Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 nastavak sutra, velika prednost za andersona koji će opet biti odmoran sutra i spreman da brani svoj servis do 20 gema... +1 Sigurno bi novaku vise odgovaralo da nije bilo prekida, ali sam je kriv, nije trebalo da izgubi drugi set.
duda Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 +1 Sigurno bi novaku vise odgovaralo da nije bilo prekida, ali sam je kriv, nije trebalo da izgubi drugi set. i prvi je izgubio na duplu u tb
Musky Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 (edited) Novak u zadnjem setu uzeo 88% na drugi... ali Anderson je igrao sve vreme opuštene ruke i ekstra hrabro...u dobroj je formi očigledno. Zaeban plejer. Edited July 6, 2015 by Musky
Recommended Posts