levi Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Uopa, kakvi lobovi :d Ajde Ivo kući, dosta je bilo a za laganje neka ga naknadno kazne, to bi bilo lepo
Frank Pembleton Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Publika odlepila... Poslato sa WC šolje by BVK
Frank Pembleton Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Mislim, protiv karlovića, se pale ko da Novaka delje Poslato sa WC šolje by BVK
April Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Meni takođe nije jasan onaj čelindž posle poena kad je Marej napravio ključni brejk. Marej jednostavno nije prekinuo igru na vreme.
Max Morlock Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Jbt koliki je ovaj Anderson ... sad sam tek skapirao kad sam ga video na mreži uz Novaka i sudiju :o Sent from stolen SM-N910C using drugs
Kanzas siti zez Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Brzo ce Novak. Ovaj maksimalno moze da dogura do jednog TB
Max Morlock Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Voli travu i trava voli njega... Sent from stolen SM-N910C using drugs
freakns Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 (edited) Anderson izasao na teren all guns blazing. Servira drugi servis brze nego NJole prvi. ako malo ne uspori, ovo moze biti jaaaaako neprijatno za Njoleta edit: uz sve ovo, Novak i dalje igra fh kao JJ Edited July 6, 2015 by freakns
Recommended Posts