freakns Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Izgubi lepa Karolinica set od lepe Muguruze samo mi na muku stajes :( prvo tupavi Viktor, pa onda Karolinica :( al makar sam gledao tour, pa se nisam nervirao...
Cash Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 samo mi na muku stajes :( prvo tupavi Viktor, pa onda Karolinica :( al makar sam gledao tour, pa se nisam nervirao... Ako ti je za utehu ispala je od lepe Muguruze. Slaba je bila danas lepa Karolinica nije udarala za sve pare. Bice bolje na Us open.
Frank Pembleton Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Kad je Novak posle Stena? 18.30 Poslato sa WC šolje by BVK
Timmi Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 jasno mi je da teniski fanovi nisu poznati po nekom dobrom ukusu, ali lepa karolinica jebote mora u spoiler
renne Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Kad je Novak posle Stena? 18.30 Poslato sa WC šolje by BVK da
Timmi Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 (edited) Ne da se dzivo jel on ima neku govornu manu? Edited July 6, 2015 by Timmi
freakns Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 jasno mi je da teniski fanovi nisu poznati po nekom dobrom ukusu, ali lepa karolinica jebote mora u spoiler tebi ako se ne svidja, a ti ne gledaj <_< (ima telesinu da se covek onesvesti a ovaj trazi neke duhovne karakteristike...)
Mil@n Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Šta da plati, što ga Đovak otkida redovito u poslednje vreme? To je kao ono, izvini se Đuri što te tukao. :D
Musky Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Marej je očigledno uspeo da se izbori sa nekada frustrirajućim reakcijama nakon serije vinera protivnika ili as udarca. Ovo sa Karlovićem deluje svestrano i u većem delu meča veoma mekano, bez mnogo cimanja. Ne sećam se ovako kul Mareja a testiraće to neko ozbiljno tek u polufinalu.
Recommended Posts