July 6, 20159 yr On 6. 7. 2015. at 14:30, Cash said: Izgubi lepa Karolinica set od lepe Muguruze samo mi na muku stajes :( prvo tupavi Viktor, pa onda Karolinica :( al makar sam gledao tour, pa se nisam nervirao...
July 6, 20159 yr On 6. 7. 2015. at 15:23, freakns said: samo mi na muku stajes :( prvo tupavi Viktor, pa onda Karolinica :( al makar sam gledao tour, pa se nisam nervirao... Ako ti je za utehu ispala je od lepe Muguruze. Slaba je bila danas lepa Karolinica nije udarala za sve pare. Bice bolje na Us open.
July 6, 20159 yr jasno mi je da teniski fanovi nisu poznati po nekom dobrom ukusu, ali lepa karolinica jebote mora u spoiler Reveal hidden contents
July 6, 20159 yr On 6. 7. 2015. at 15:31, Frank Pembleton said: Kad je Novak posle Stena? 18.30 Poslato sa WC šolje by BVK da
July 6, 20159 yr On 6. 7. 2015. at 15:42, Timmi said: jasno mi je da teniski fanovi nisu poznati po nekom dobrom ukusu, ali lepa karolinica jebote mora u spoiler Reveal hidden contents Reveal hidden contents tebi ako se ne svidja, a ti ne gledaj <_< (ima telesinu da se covek onesvesti a ovaj trazi neke duhovne karakteristike...)
July 6, 20159 yr Šta da plati, što ga Đovak otkida redovito u poslednje vreme? To je kao ono, izvini se Đuri što te tukao. :D
July 6, 20159 yr Marej je očigledno uspeo da se izbori sa nekada frustrirajućim reakcijama nakon serije vinera protivnika ili as udarca. Ovo sa Karlovićem deluje svestrano i u većem delu meča veoma mekano, bez mnogo cimanja. Ne sećam se ovako kul Mareja a testiraće to neko ozbiljno tek u polufinalu.