Time Crisis Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Jedna jedina brejk lopta za Viktora, u pet setova, pa to ni protiv Karlovića se ne viđa svaki dan. Posle prvog seta očajan, i pored dobijenog drugog seta.
Jozef K. Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Viktor izgubio na nemanje muda.Pa ako nema muda pored onakve beštije u loži, onda jbg.
Max Morlock Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 ... Kad ga gledam deluje mi kao sasvim drugi igrač od onog Viktora koga smo znali godinama. Vratio se stari Vića Ovaj ga je našamarao penisom po licu... Enivej, biti među 16 na Vimbldonu i sa parama koje će sigurno da pokupi sigurno nije propalih 8 dana u Londonu ;)
Cash Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Stvarno je klasa. :thumbsup:Kad ga gledam deluje mi kao sasvim drugi igrač od onog Viktora koga smo znali godinama. Kad sam procitao tvoj post znao sam da ce uslediti preokret. Tako si i! Anu izbaksuzirao.
Max Morlock Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Kad sam procitao tvoj post znao sam da ce uslediti preokret. Tako si i! Anu izbaksuzirao. Neću više keve mi :( Očigledno me viša sila ;) kažnjava što gledam tenis na poslu
Timmy Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 (edited) Kirgios duplu na set loptu. I dobi Gaske. Edited July 6, 2015 by Timmy
iDemo Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 A drug Kyrgios - jos jedan TB 2xTB & 2x double fault...
freakns Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Viktor izgubio na nemanje muda. kako sada nemanje muda? pa reko si da covek dominira... Viktor je od pocetka igra ko baba. Pospisil kada je skapirao da sve sto treba da radi to je da odigra par lopti na fh i neminovno ce mu doci baloncina koju devetogodisnja devojcica moze da zakuca, desio se preokret. ovaj nesretni Pospisil nece uzeti vise od dva gema po setu Murrayu... on other hand, Gasquet nije ischokovo :o e svasta i sa ovim Wimbledonom...
Recommended Posts