July 6, 20159 yr Pozdrav za Malva od Coco Wandeveghe dočekao si, nesrećniče, raduj se. inače, viktor je imao ovakve žute minute gemove na svoj servis baš previše u dosadašnjoj sezoni na travi, ne znam koji mu je kurac da ima 30-0 ili 40-0, a izgubi gem. verovatno će pospišila uspeti da prevaziđe, ali stvarno koji mu je đoka. Edited July 6, 20159 yr by Malvo
July 6, 20159 yr Uze Kirgios set. A Serena bez velike borbe uze set Venus. Ne igra im se nijednoj. Edited July 6, 20159 yr by Timmy
July 6, 20159 yr heh... Gasquet je imao 2-0 i 6-4 u tie breaku treceg, i naravno izgubio... to za one sto su sumnjali da moze kvalitetno da ischokuje :D onaj Kyrgios se inace opasno penje na kurac
July 6, 20159 yr dočekao si, nesrećniče, raduj se. inače, viktor je imao ovakve žute minute gemove na svoj servis baš previše u dosadašnjoj sezoni na travi, ne znam koji mu je kurac da ima 30-0 ili 40-0, a izgubi gem. verovatno će pospišila uspeti da prevaziđe, ali stvarno koji mu je đoka. Nije meni drago sto je Lucie ispala nego sto je ova simpatična Coco prosla. Sad krece Jelena.
July 6, 20159 yr 2-2 Troicki.... i to ce jos drugi da servira u petom a break loptu nije video 3 ipo seta... lepo ja rekoh da igra ko kurac.