freakns Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 lepo, uzo prvi set... mada nije bas da dominira... idemo jos dva Vico :)
freakns Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 uze Gasquet prvi set... odlicno je odigro ova 3 gema sto sam video. znaci, sacekati jos jedan set, i onda pogledati kolika ce biti kvota, i uplatiti na Kyrgiosa, jer nisu u tenisu nije sigurno kao choke Gasqueta u 4. kolu GS :D vracam se na Viktora, vidim da se muci u prvom gemu
freakns Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 ? ono sto sam ja video(ubacio sam se na 4-2), Pospisil je taj koji dobija/gubi poene. Viktor servira i onda pimpla... ne znam, mozda je bio bolji prvih sest gemova
Arkadija Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Pospišil je promenio taktiku posle konsultovanja male plave sveske i sada igra mnogo agresivnije i izlazi neprekidno na mrežu.
Timmy Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Kako zoves situaciju kad igrac u 1/8 finala Wimbledona uzme set za 26min, izgubi samo 3-4 poena na svoj servis, lagano uzme brejk sa nulom i zadrzi ga do kraja. Za mene je to knjiska definicija dominacije :)
Timmy Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Ala Gaske cepa Kirgiosa, nisam to ocekivao. Naprotiv...
theanswer Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Ala Gaske cepa Kirgiosa, nisam to ocekivao. Naprotiv... em mi milo em mi drago
freakns Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 7-5. 6-1 Gasquet... da vidimo da li ce uspeti ovo da ischokuje :D
borris_ Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Vilander: Kirjos može da osvoji VimbldonBivši švedski teniser Mats Vilander smatra da Nik Kirjos iz Australije ima realne šanse da osvoji ovogodišnji Vimbldon.
Timmy Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 E jebi ga. Posle 18 vezanih poena na svoj servis prvi u TB gubi Viktor.
Malvo Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 ovo što radi vandevege je bezobrazluk dostojan opomene - na svaku brejk loptu bar jednom loše baci lopticu, i samo tada. ali baš upadljivo.
Recommended Posts