June 26, 20159 yr Pa dobro... umeo je da iznenadi Novaka, zna da igra, ali jbt, za kog je mog (našeg :P) Đoković prvi i ima ovakvu sezonu ako sad treba da se nešto zentamo što u prvom kolu igra protiv Kolšrajbera. :)
June 26, 20159 yr Pa i tu se primenjuje neka lestvica...nije crno/belo. Neki su zaebanii meč-up od nekih. Plus namber uan se nije naradio vutre...pa prilična pauza pre Londona... eto, čisto onako...malo se sekiramo . Edited June 26, 20159 yr by Musky
June 26, 20159 yr Salim se ja malo, naravno da je Kolsajber mozda i najtezi protivnik kog je Novak mogao da dobije u prva dva kola. Al jbga sad, nema kukanja, znace to Novak na najbolji nacin da zavrsi. Niko zene da prokomentarise. Ana nije imala srece u u trecem kolu sa Bencic/Pironkova, a u 1/8 finala na Azarenku. Pre toga valjda nece imati problema. Mada... :) Ostale ne znam da li i pominjati. Svakak pobeda Jelene, Bojane i Krunicke ce biti uspeh. Janko koristio garantovani ranking, u prvom kolu protiv Granolersa, u drugom Kokinakis/Majer. Onda Anderson, pa Novak. Ali tesko je nesto ocekivati od Janka posle svih povreda i sranja. Lajovic protiv Hasa, Filip protiv Maua.
June 26, 20159 yr Eto, prvi deo moje prognoze da ga Viktor izbacuje se obistinio :D Samo sto pre toga mora da dobije Nadala i Ferera. Ako i dodje do Mareja alal mu k... :)
June 28, 20159 yr Šta je sa harperom? Počinje Wimbldon, a njega još nema iz bajboka. Fali nam ovde :)
June 28, 20159 yr Da, da je odustao bukvalno dva sata ranije, Kolšrajber bi došao na njegovo mjesto, a Đoković bi igrao protiv Luke Vanija na početku.
June 28, 20159 yr trenutno na SK1 ide maestralno montiran overview učesnika Wibledon-a ... Edited June 28, 20159 yr by Musky
June 28, 20159 yr Prvi dan skoro svi nasi: Novak otvara turnir, Ana, Tipsa, Lajovic, Krunic. Od ostalih Serena, Sarapova, Vavrinka, NIshikori. http://www.b92.net/sport/wimbledon2015/vesti.php?yyyy=2015&mm=06&dd=28&nav_id=1009354