Musky Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 (edited) Bravo Viktore...ozbiljna igra skroz. Hvala Braunu na atraktivnoj igri...102 izlaska na mrežu. Edited July 4, 2015 by Musky
Max Morlock Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Bravo Viktore! Drago mi je zbog Troickog, malo mi ipak žao raste, potpuno je cool lik Dustin Brown :)
Arkadija Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Čestitke Viktoru na sjajnom meču, a i Braunu na trudu. Viktor je dokazao da mu je mesto među prvih 15. Svaka čast.
Frank Pembleton Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Na koga ide Troicki? Poslato sa WC šolje by BVK
Nikodije Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Na koga ide Troicki? Poslato sa WC šolje by BVK Pospisil - Ward. Nek se spremi Marej u 1/4.
freakns Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 a Caro lepa, duhovita, segsi, voli fudbal, navija za LFC. Jos da zna sarme da zamotava moglo bi se reci da je savrsena. reportovan si po vise osnova!
svashtabezneshto Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 A ovaj Braun, odakle se stvori jednom godišnje da se usere Nadalu u život? Mnogo lepo i atraktivno igra, ali neozbiljno.
Kanzas siti zez Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 reportovan si po vise osnova! +1 . Karolinica zavrsi Caro
Musky Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 A ovaj Braun, odakle se stvori jednom godišnje da se usere Nadalu u život? Ako Braun prođe kvalifikacije za naredni Vimbledon, španski igrač koji otkazuje učešće u zadnjem trenutku neće se zvati David...i dođe nekako tužno.
duda Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 (edited) malo mi ipak žao raste, potpuno je cool lik Dustin Brown :) i još kad ispriča viško kako je težak život im'o prosto mi žao nekako što izgubi a opet, drago mi zbog viće Edited July 4, 2015 by dùda
Recommended Posts