July 4, 20159 yr Bravo Viktore...ozbiljna igra skroz. Hvala Braunu na atraktivnoj igri...102 izlaska na mrežu. Edited July 4, 20159 yr by Musky
July 4, 20159 yr Bravo Viktore! Drago mi je zbog Troickog, malo mi ipak žao raste, potpuno je cool lik Dustin Brown :)
July 4, 20159 yr Čestitke Viktoru na sjajnom meču, a i Braunu na trudu. Viktor je dokazao da mu je mesto među prvih 15. Svaka čast.
July 4, 20159 yr Na koga ide Troicki? Poslato sa WC šolje by BVK Pospisil - Ward. Nek se spremi Marej u 1/4.
July 4, 20159 yr a Caro lepa, duhovita, segsi, voli fudbal, navija za LFC. Jos da zna sarme da zamotava moglo bi se reci da je savrsena. reportovan si po vise osnova!
July 4, 20159 yr A ovaj Braun, odakle se stvori jednom godišnje da se usere Nadalu u život? Mnogo lepo i atraktivno igra, ali neozbiljno.
July 4, 20159 yr A ovaj Braun, odakle se stvori jednom godišnje da se usere Nadalu u život? Ako Braun prođe kvalifikacije za naredni Vimbledon, španski igrač koji otkazuje učešće u zadnjem trenutku neće se zvati David...i dođe nekako tužno.
July 4, 20159 yr malo mi ipak žao raste, potpuno je cool lik Dustin Brown :) i još kad ispriča viško kako je težak život im'o prosto mi žao nekako što izgubi a opet, drago mi zbog viće Edited July 4, 20159 yr by dùda