iDemo Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Za one koje su propustili spektakl Browna :) Nek' on samo nastavi da majstorishe a Viktoru jos jedan set pa da teramo dalje...
freakns Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 krece mi i Karolinica ajde Vico, zavrsavaj pa da i mi ostali polako svrsa... ovaj, khm... da gledamo malo i druge!
renne Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 ruke k sebi! manijace... Neki dan mattek, sad Caro, hoće čovek batine
freakns Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 jooooooooooooj, Viktore, zmaju... Neki dan mattek, sad Caro, hoće čovek batine vidis ti to... doso pre dva dana i oma zapocinje kavgu
Musky Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 (edited) Tačno kada se prvi put unervozio posle dvostruke, i krenuo na mrežu...greška za set. Edited July 4, 2015 by Musky
Kanzas siti zez Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 ruke k sebi! manijace... Neki dan mattek, sad Caro, hoće čovek batine ja Mattek nisam ni pomenuo cak mi u ovom sortsu nije ni atraktivna a Caro lepa, duhovita, segsi, voli fudbal, navija za LFC. Jos da zna sarme da zamotava moglo bi se reci da je savrsena.
Recommended Posts