Apollo Creed Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Jaka ide 99%, plej je Gal Mekel! Simonovic koliko ja znam nije opcija, posebno sad kad je dosao Tompson. !!!
SleeperSleep Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 moja je salata od pre 2 nedelje, sto ce reci da je njen kvalitet skroz upitan. u to vreme smo jos uvek jurili prajsa :)
stevo glogovac Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Dobro razredio sam salatu ovog leta maksimalno, dobicu peticu iz vladanja. Elem, Mekelove brojke su vrlo slicne Marcusovim kad je sut u pitanju, dok je Tompson dobar suter. Uostalom mi imamo Lazu da pogodi ;) Sve u svemu, imamo tim,lejdis end dzentlemen, Mekel, Jovic Dangubic, Guduric Tompson,Lazic Luka, Tejic Cirbes, Sofo i Nastic moja procena da ce u tim jos Davidovac, Rebic ili Radanov i Simanic, koji ce se rotirati. Inace, kazu da se radi odlicno, da sve prsti od talenta
Blud Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Ako Lazic i Danga nadograde sut kao sto su uradili prosle sezone u odnosu na prethodnu, nama suteri ne trebaju :D
Timmi Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 (edited) nisam ni sumnjao da (ces reci da) se radi odlicni uglavnom, nece dovoditi nikoga vise? Edited August 25, 2015 by Timmi
Joe D Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Ako Lazic i Danga nadograde sut kao sto su uradili prosle sezone u odnosu na prethodnu, nama suteri ne trebaju :D ne znam odakle ubedjenje da je lazic nadogradjivao sut.
Timmi Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 a i dangubic. On je u drugoj polovini sezone u megi imao dobre procente isto kao i u zvezdi. porediti suterske brojke marcusa i mekela je presmijesno kad se uzme obzir sutevi jednog i drugog.
DZI Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Mekel, Jovic Dangubic, Guduric Tompson,Lazic Luka, Tejic Cirbes, Sofo i Nastic Znaci Thompson menja Kalinica, Jenkinsa i Blazic? Pa da je Durant licno, previse je. Ne kontam zasto pustaju Blazica ako ne planiraju jos jednog igraca spolja. Tanko je ovo, pogotovo sa Mekelom koji nema sut.
Calavera Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 (edited) Dobro razredio sam salatu ovog leta maksimalno, dobicu peticu iz vladanja. Elem, Mekelove brojke su vrlo slicne Marcusovim kad je sut u pitanju, dok je Tompson dobar suter. Uostalom mi imamo Lazu da pogodi ;) Sve u svemu, imamo tim,lejdis end dzentlemen, Mekel, Jovic Dangubic, Guduric Tompson,Lazic Luka, Tejic Cirbes, Sofo i Nastic moja procena da ce u tim jos Davidovac, Rebic ili Radanov i Simanic, koji ce se rotirati. Inace, kazu da se radi odlicno, da sve prsti od talenta Valjda Danguba na 3, a Lazic na 2. Meni ovo deluje odlicno, samo jos Davidovac da upadne u 12. Slabiji tim nego prosle sezone, ali kad bismo svake nove sezone imali jaci tim od prethodne za 5 godina bi osvojili EL. U domacici smo konkurencije bez, u ABA finale ne bi trebalo da dolazi u pitanje, pravo je vreme za pojeftinavanje™. Edited August 25, 2015 by Calavera
Timmi Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 (edited) ne mijenja on nikoga. Tom logikom nijedan mladji igrac nikad ne bi dobio sansu, niti bi bilo ko mogao da napreduje s trenutne pozicije. Edited August 25, 2015 by Timmi
Lezilebovich Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Ne kontam zasto pustaju Blazica ako ne planiraju jos jednog igraca spolja. Ne zna se sta je gore, Simon ili ostanak Jake. pokusavam i ne mogu da nadjem razlog za zadrzavanje blazica. Svetu se ne može ugoditi :(
Apollo Creed Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Mekel, Jovic Dangubic, Guduric Tompson,Lazic Luka, Tejic Cirbes, Sofo i Nastic Nije loše, mogli bi do kupa ove sezone ako Miličić ne potpiše za Ravnu goru...
DZI Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Pa Blazic treba da ode, ali je logicno da dovedemo jos jednog igraca spolja (pored pleja). Ova prica o talentu koji prsti mi ne pije vodu, sve i da imamo novog Jordana u mladjim kategorijama. Ne mozes igrati EL sa Lazicem i Guduricem na 2.
Blud Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Ljudi zaboravljaju da i prosle sezone nismo mislili da imamo ne znam kako jak tim - Bobi nije bio madrfark u kakvog je izrastao, Mwill je bio riskantan u smislu dal ce se prilagoditi i sta ce pruziti, a Lazic je recimo bio najnapljuvaniji igrac pored Simona. A od Blazica se ocekivalo da bude nosilac.
Recommended Posts