Nemanja Posrbica Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 (edited) http://www.zadarskilist.hr/clanci/28072015/zadar-24-rujna-igra-protiv-viceprvaka-europe Učestvujemo i na Meginom turniru (PAOK i Mega/Trabzon). Ostaje da se vidi da li ćemo igrati i na onom turniru u Francuskoj na kojem igramo već dve godine i turniru u Turskoj na kojem smo igrali prošle godine. edit. Mada mi je malo čudno da igramo protiv dva tima iz naše grupe. Edited July 28, 2015 by Nemanja Posrbica
yolo Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 (edited) pa taj nije bio los, na jednoj tekmi seticu se protiv koga je bas isprangijao za preokret i efes je dobio to... u ciboni je bio kilaviji. nego sada vidim da ga juri i PAO. Edited July 28, 2015 by yolo
Lord Stef Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Cetvrtfinale Evrolige, ne mogu da se setim protiv koga su igrali... Real, mozda? Elem, odlican suter, bas mi je nekako zapao za oko ove godine.
yolo Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 real, jeste, bravo - kod kuce, recimo predzadnja utakmica. sledecu su izgubili i ispali.
shiljapaja Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 (edited) Jel moguće da se vas dvojica stvarno toga sećate, ili je sve to čist marketing? Gledam mu statistiku. Nije baš nešto dominantan. Edited July 29, 2015 by shiljapaja
Joe D Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 pa tesko da ce zvezda da dovodi igraca koji je dominantan u efesu
Apollo Creed Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Jel moguće da se vas dvojica stvarno toga sećate, ili je sve to čist marketing? Gledam mu statistiku. Nije baš nešto dominantan. bravo. cista uvala,vidi se da mu je yolo menadžer... ovog dženingksa se, bez gledanja statsa, niko ne seća...
yolo Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Jel moguće da se vas dvojica stvarno toga sećate, ili je sve to čist marketing? Gledam mu statistiku. Nije baš nešto dominantan. ma ja sam slucajno uhvatio tu tekmu sa realom, vrteo kanale i bilo na SK. u tom preokretu je stvarno bio spektakularan, usao sa klupe uzeo loptu i dam dam dam. pored toga imam neki bag pa bolje pamtim bele amerikance, odmah sam bio guglao da vidim ko je taj, posle sam se setio da ga pamtim iz cibone.
Fins fleet Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Secam se i ja te tekme. Povezao covek nekoliko trojki. Samo mi u secanju ostalo da su izgubili na kraju?
yolo Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 nisu izgubili tu. evo ja se pogresno secam, on je dao sut za pobedu ali je kontinuirano tuko celu tekmu, u jednom trenutku je imao 4/5 sut za trojke, plus je posle toga dao jos jednu, ne znam da li je nesto masio izmedju. https://www.youtube.com/watch?v=n4a01xYm2B8
shiljapaja Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Loše smo iskustvo imali s belim crncima. Onaj Morison je bio drvo u odbrani, iako ga je Kari doveo. Višnjevski malo manje drvo. Treba dovesti pravog Amerikanca s tetovažama itd.
Hamlet Strašni Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Ili azioamerikanca. Gde je onaj kinez što je igrao za nikse?
Recommended Posts