theanswer Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 A i jedan je manje od tri. možeš da se smeješ do sutra, to je činjenica kao što je danas četvrtak
harper lee Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 I prošle nedelje je bio četvrtak. A ima indicija da ce biti cetvrtka i sledece nedelje.
ljakse Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Sad sam malo pogubio nit. Koliko četvrtaka je bilo u ovih nekoliko nedelja? Više od nekoliko?
Lazy Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 ne. partizan dobija veceras, kolektivno se uclanjuje u pokret ne da(vi)mo beograd, tim staje na celo protesta protiv vucica i u subotu imamo novi 5.oktobar. gori fabrika konzervi u zelezniku. iste veceri zvezda odbija da igra petu utakmicu usled zalosti zbog smene vlasti. ti bi u mom razredu bio najbolji pjesnik
harper lee Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Sad sam malo pogubio nit. Koliko četvrtaka je bilo u ovih nekoliko nedelja? Više od nekoliko? Mislim jedan nedeljno ali nisam siguran, morao bih da konsultujem Google.
theanswer Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 vrcavi gtr humor amigosi u fazonu kad već ne možemo da budemo u pravu aj da bar ne budemo smešni čitamo se posle utakmice
ljakse Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Ajde kad si zapeo, meni je bzvz da ovakva suštinska pitanja ostanu nerešena.
Calavera Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 ide intervju s gudurom na areni, covek gola voda. njega radonjara cuva za zadnju cetvrtinu da ne bi dehidrirao :D
pacey defender Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 lepo je krenulo, preletela baklja sa tribine na tribinu.
djuras Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 youtube link? https://www.youtube.com/watch?v=mECcpzKjOec
Recommended Posts