Milogled Bluff Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Konačno sam shvatio: sve što je groblje u prošlosti radilo je rezultat mukotrpnog rada i poštenja + odličnog skautinga. Dok sve što je Zvezda do sada uradila je rezultat političkog pritiska, bankomata i rupe bez dna. Moze neki citat? Šta je, Mile? Nema te nešto po šipkama u potonje vreme. Ma kakve sipke, ja sam sisa iz bele loze, i to samo kad nam dobro ide.
harper lee Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 O, dragi Boze i Josipe Broze To je da covek iskoci iz koze Milogled Bluff navija iz loze. A hteo je Kralj te pokrete gipke da gleda kako dolaze sa sipke. :(
Milogled Bluff Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Avaj, mene samo Sedrik inspirise na stvaranje poezije :(
yolo Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 da li neko veruje da ce kkcz uzeti ovo? ima li takvih bezumnih optimista?
MiddleClass Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Dobijamo veceras. Yolo vraca Radonjinu sliku u novcanik.
yolo Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 (edited) ne. partizan dobija veceras, kolektivno se uclanjuje u pokret ne da(vi)mo beograd, tim staje na celo protesta protiv vucica i u subotu imamo novi 5.oktobar. gori fabrika konzervi u zelezniku. iste veceri zvezda odbija da igra petu utakmicu usled zalosti zbog smene vlasti. Edited June 9, 2016 by yolo
yolo Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 (edited) nova vlast strelja nedica pekovica novog 6. oktobra zbog kolaboracije bradilko peva my way na tv pinku Edited June 9, 2016 by yolo
Musky Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 (edited) dajte banditosima jednu titulu, jebo titulu...izginućemo aman. nije mi do naših, već brinem za ove strane plaćenike koji već bezecovani. jer ako nam Izrael uvede sankcije i našilji cionističku patku na nas nejake...ima da se češemo češagijom. ovako svima ravno...a harper lamentira u cirka 350 znakova, kako i mi cigani duše imamo, sve zarad kosmičke ravnoteže. Edited June 9, 2016 by Musky
theanswer Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Konačno sam shvatio: sve što je groblje u prošlosti radilo je rezultat mukotrpnog rada i poštenja + odličnog skautinga. Dok sve što je Zvezda do sada uradila je rezultat političkog pritiska, bankomata i rupe bez dna. To naravno niko nije rekao ali nemoj da to izlazi u susret tvom narativu
Joe D Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 tim konkretnim redosledom reci u recenici nije niko rekao
harper lee Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 tim konkretnim redosledom reci u recenici nije niko rekao A i jedan je manje od tri.
MiddleClass Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 tim konkretnim redosledom reci u recenici nije niko rekao :D
Recommended Posts