cvrlle Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 bravo za partizan. protiv boljeg protivnika, protiv vilsona, bez novice na kraju i bez cveleta. kapa dole. zasluzeno. a smeo sam da se kladim da dobijamo 30+
SleeperSleep Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 ja očekujem 36 minuta za mitrovića na sledećoj tekmi. ne znam zašto je to dobro ali će se već nekako pokazati kao dobro. onda će mi harper pojasniti da je to zato što loše procenjujem i zato što mrzim radonju.
casperbgd Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Bas je bolno los bio Mitrovic. Uz njega odma Guduric. Na kraju ipak nije bilo dovoljno ovo ludilo Simona da nas izvuce, steta, moze ova utakmica psiholoski da okrene vagu na njihovu stranu. Od druge cetvrtine do polovine zadnje kao da nismo ni igrali kosarku.
yolo Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 aka bude bilo potrebno da partizan uzme titulu da radonjicu vidim ledja, od sada oficijelno do kraja serije navijam za grobare.
Blud Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Ovo Guduricevo danas je direktan odgovor ljudima koji pozivaju njegove minute. Covek ume da ubode kao niko, ali imao je dosta i ovakvih tekmi. Uvedes ga da ispitas situaciju pa ga ostavis ako je ustao na dobru nogu.
SleeperSleep Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Nece biti basketa u sledecoj utakmici, bice tuce, padanja, tenzija, tehnickih gresaka... sve samo ne kosarke... prestani više da lupetaš, ako boga znaš.
bradilko Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Nece biti basketa u sledecoj utakmici, bice tuce, padanja, tenzija, tehnickih gresaka... sve samo ne kosarke...+ jedan
casperbgd Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Ovo Guduricevo danas je direktan odgovor ljudima koji pozivaju njegove minute. Covek ume da ubode kao niko, ali imao je dosta i ovakvih tekmi. Uvedes ga da ispitas situaciju pa ga ostavis ako je ustao na dobru nogu. Pa da, ipak mu je ovo prva ozbiljna sezona profesionalne kosarke. Nije realno od njega ocekivati da redovno isporucuje 30 minuta vrhunske kosarke.
salerokada Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Skoro cela ekipa je podbacila. Da se Simon nije pojavio na kraju bilo bi i 20 razlike
bradilko Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 aka bude bilo potrebno da partizan uzme titulu da radonjicu vidim ledja, od sada oficijelno do kraja serije navijam za grobare.+ gelato
Blud Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Pa da, ipak mu je ovo prva ozbiljna sezona profesionalne kosarke. Nije realno od njega ocekivati da redovno isporucuje 30 minuta vrhunske kosarke. Apsolutno, ali ovde su ljudi pozivali da treba da igra po 20tak min. Mislim da ovo sto sada dobija apsolutno odgovara onome sto pruza
Milosh76 Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 prestani više da lupetaš, ako boga znaš. Nema problema, pod uslovom da mi se pridruzis
yolo Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 (edited) + gelato od vinjaka Edited June 7, 2016 by yolo
Recommended Posts