Blud Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Igracemo small, small ball sa 3 pleja i 2 beka i cao. Bjelica na 5 kad bas mora ili kad se skace za loptu
pbg12345 Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Pa ako ćemo da gledamo kako je Đorđević do sada igrao onda je jasno da je imao uvek dve prave četvorke u timu, pa je zbog toga vodio čak i 1 Birčevića. Zamisli samo da se Bjelica povredi u toku takmičenja pa da nemamo ni jednu četvorku u timu. Tako da Mačvan ide sigurno, jer treću četvorku nemamo. Tim može da se poslaže na razne načine, ali nije baš racionalno da imaš 4 plejmejkera i 1 četvorku, ako ne moraš. ma jok, nego je vodio jos jednog visokog sa sutem pored bjelice ovaj put za tu ulogu ima jokica @blud 2pleja+2beka+ kalina na 5 druga opcija je bjelica na pleju, jokic, bobi, raduljica i pa ko drugi nego kalina, naravno na 4 ili 5
pacey defender Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Ne može Jokić baš da igra dvojku, ali trojku bi mogao. Kalina, naravno, na 4 ili 5.
harper lee Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Ne može Jokić baš da igra dvojku, ali trojku bi mogao. Kalina, naravno, na 4 ili 5. Jovic je visok koliko i Hajns, tako da je sve jasno sto se tice pozicije pet.
Joe D Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Kalina, naravno, na 4 ili 5. Na 4 i 5 je odigrao najbolju kosarku zivota pre nekih mesec dana, pa nisam siguran da li bi post trebalo da bude sprdnja ili zapravo ideja.
pacey defender Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Kalina igrao na 5? Sta sam propustio? Gledao sam finale f4, tu je igrao na 4.
harper lee Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Gledao sinoc Tejica u FMP-u i ne mogu da se nacudim na sta smo mi bacili mesto druge cetvorke u poslednje dve godine. Kakva steta sto je na ono telo nasadjena onakva glava.
Milosh76 Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 20.42 - Evo i prvog manjeg nemira. Sa tribina gde su najvatreniji navijači Partizana poletelo je "unuče" vinjaka u pravcu igrača Zvezde. Sve je dobro prošlo, niko nije povređen, a flašica je bila prazna. Nadam se da nece biti prekida, ako opet pocnemo da ih razvaljujemo...
Milosh76 Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 (edited) Djumic 3 minuta, 3 faula Banana Murica, pa drugi faul... odlicno Edited June 5, 2016 by Milosh76
Recommended Posts