Apollo Creed Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Budimo skromni-neki čudovišni crnac i Štimara. Na 4/5 komšijama oteti Džonsaru.
Joe D Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Ma coach Ra bi i od Kuzmare napravio makar najboljeg backup centra Evrope, treba mu veci izazov, neki balvan koji do23god nije video loptu Mislim da je igrač koji ne ume da uhvati i položi loptu sasvim dovoljan izazov, ako mu to treba.
Nikodije Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Ma, nije bitno sta bi Radonjic mogao da napravi od Kuzmica nego mi je smesna prica da 1 Nenad Krstic nije materijal za prvog centra Zvezde ali zato izvesni Kuzmic jeste. Verujem da je prosle godine i u Baskoniji bilo likova koji su se pitali sta ce im koji kurac Janis Burusis, matora ispusena lula. a sto je kuzmic izvesni? u pitanju je reprezentativac, igrac solidnog pedigrea i cv-a. dobar odbrambeni igrac, skakac... bangav u napadu, ali nije to nepopravljivo. dosta toga bi nam zatvorio, ne bih ga ja potcenjivao iz pozicije nasih mogucnosti koje nisu u rangu darusafake.
Dankan Ajdaho Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Krle bivsi igrac koji ne moze da bude prvi centar a nadas se da se pregovara s Kuzmicem. Sta ti je navijac Zvezde u kosarci. Možda sam bio nejasan. Kuzmić kao drugi centar, a prvi neko ko može adekvatno da zameni Žilberta. Krstić jednostavno ne može da igra prvog centra, fizički to nije u stanju. Takođe, mislim da Radonjić preferira "tvrđe" igrače na toj poziciji.
harper lee Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 a sto je kuzmic izvesni? u pitanju je reprezentativac, igrac solidnog pedigrea i cv-a. dobar odbrambeni igrac, skakac... bangav u napadu, ali nije to nepopravljivo. dosta toga bi nam zatvorio, ne bih ga ja potcenjivao iz pozicije nasih mogucnosti koje nisu u rangu darusafake. Solidan je Kuzma centar ali mi pricamo o Nenadu Krsticu, aman. U kojem univerzumu je Nenad Krstic previse slab igrac da bi igrao prvog centra u KK Crvena Zvezda?
Nikodije Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 (edited) Solidan je Kuzma centar ali mi pricamo o Nenadu Krsticu, aman. U kojem univerzumu je Nenad Krstic previse slab igrac da bi igrao prvog centra u KK Crvena Zvezda? nema potrebe pricati o krsticevim kvalitetima, samo ne znam odakle ta prica da mi uopste mozemo njega da dovedemo. kuzmic i milutinov vec deluju realnije, ali ako stvarno postoji ta mogucnost sa krsticem - ja sam za, pa makar to nosilo i neke rizike s obzirom na povredu i pauzu Edited June 2, 2016 by Nikodije
Кристофер Лумумбо Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Nakon promene agenta sanse da kuzmic dodje su skoro nikakve
Nikodije Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 ko mu je bio agent, a ko mu je sad? ra tokom finala plej ofa prestize zeravicu po broju pobeda na klupi zvezde, i postaje trener sa najvise pobeda
Dankan Ajdaho Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Solidan je Kuzma centar ali mi pricamo o Nenadu Krsticu, aman. U kojem univerzumu je Nenad Krstic previse slab igrac da bi igrao prvog centra u KK Crvena Zvezda? Nekadašnji Nenad Krstić. Ogromno je pitanje na šta sada liči i kolike napore može da podnese.
Kanzas siti zez Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Krstic ce i sa 50 godina lagano na postu da resava evroligaske centre.
casperbgd Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Meni to sa Krsticem deluje poprilicno nerealno, prvo sto je igrao u Partizanu i sumnjam da bi zavrsio karijeru u Zvezdi, drugo moze i dalje da uzme dobru lovu koju mu mi ne mozemo dati u nekom od turskih klubova recimo.
ficfiric Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 ra tokom finala plej ofa prestize zeravicu po broju pobeda na klupi zvezde, i postaje trener sa najvise pobeda Ni blizu. Nije ni do 50 dobacio
Recommended Posts