Nikodije Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 meni je i apic ok, old skul tip centra, mozda malo spor i nizak za vece domete, i verovatno nije za zvezdu, al mislim da zna i ima talenta.
kobni zelaya Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Koliko sam ja gledao fmp ove sezone (a to je bar jedno 15 najjačih utakmica), Dobrić je bio daleko najbolji igrač ekipe. On u principu ima dosta toga - šut, atletiku, dobar je odbrani, lemi banane, levak je. Iskreno ne vidim kako je to Lazić bolji od njega, možda bolje pegla odbranu, ali ne toliko da bi nadoknadio druge nedostatke. A i mislim da bi bilo dobro za čitav sistem kad bi Dobrić, posle četiri godine u fmp-u sad postao igrač Zvezde.
Dankan Ajdaho Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Lazarević ima srce ko planinu. I sve osim šuta. Bez obzira na to, bio bih sretan da dobije šansu.
katamaran Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Sad kad FMP izbaci Partizan pa dobije i nas u finalu. Tacno mi ne bi bilo zao.
Musky Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 (edited) Sad kad FMP izbaci Partizan pa dobije i nas u finalu. Tacno mi ne bi bilo zao. najmanje tri godine nisam odgledao smešnije drugo poluvreme jedne utakmice... ...u svim timskim sportovima sa loptom...(indoor&outdoor - obaška). Edited May 31, 2016 by Musky
Calavera Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 (edited) dupli, brisite Edited June 1, 2016 by Calavera
harper lee Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Nenad Krstic dao intervju. Ukratko, spreman za nove izazove, ne bi bas da putuje svuda zbog dece, rado bi u neki klub gde je fina porodicna atmosfera, igra mu se Evroliga, za sada nema ponude,... Jos samo cekamo Covic dr Nebojsu da se zaleti s nekom nepristojnom ponudom, Krle bi nam po nekoliko osnova legao kao kec na deset.
Nemanja Posrbica Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Kada smo već kod potencijalnih meta. Milutonov nije u planu Olympiakosa za narednu sezonu.
harper lee Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Kada smo već kod potencijalnih meta. Milutonov nije u planu Olympiakosa za narednu sezonu. Krstic + Milutinov. To bi bas bilo nepristojno.
Recommended Posts