Jump to content
IGNORED

KK Crvena zvezda 2015/16

Ros

Recommended Posts

Posted

Katastrofa od utakmice ko i nasa juce. A gledao sam samo ovih zadnjih par min. Jedini kos padne tako sto mega skupi sa lazica na prvom pasu od stimca

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

554

• pbg12345

319

• Nikodije

297

• Apollo Creed

264

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

pored zivog gudurica na terenu lazic izvodi bacanje za tehnicku.

evo, i on se proslavio.

Edited by Joe D
Posted

Ovaj asistent Mege bas uplaseno deluje.

Posted

Jovic veceras kao Medzik, da ga nisu izdrkali s faulovima imao bi jedno 25 poena 15 asistencija i 10 skokova.

Posted

Miler u top10 poteza sezone :)

Milera su ovi sto rade te izbore obozavali, ne znam da li je jedno kolo proslo da on nije bio na listi Top 10. Doduse, obicno bi i zasluzivao da se tamo nadje. Imao je on i bolje poteze od ovog kucanja (sabijanje Hajnsa u parket, banana na Tajusu negde oko vrha table) ali se ono naslo na listi pretpostavljam zbog kasne faze utakmice. Dangubin put-back protiv CSKA je bio atraktivniji od ovoga, zamalo je glavom overio obruc kad je ukucao.

Posted

Mislim da su tezili da izaberu poteze koji su bili u bitnim utakmicama i/ili kada se lomio rezultat

Posted (edited)

ja mislim da su izabrali random poteze da popune za ovih nekoliko buzzer beatera.

i nema osnova da bilo sta osim hrijapinog kosa bude potez sezone, kos koji je resio prvaka.

Edited by Joe D
Posted

Jel ima nekog igraca FMP koji bi mogao na klupu Zvezde naredne sezone ili da je makar blizu tome? Bez "saljivih" odgovora sa Covicem.

Posted

Davidovac i Dobrić, možda Lazarević.

Mislim, verovatno će proći pripreme, nemam pojma dal mogu u tim, to vise zavisi kako ćemo isti sklepati na leto.

Posted (edited)

Lazarevic je veliki car, voleo bih da uspe da dodje do tima nekako. 

Dobric i Davidovac su dobri igraci, ali ne bas dovoljno dobri za evroligasku ekipu, i da se nadju u timu nece da se naigraju. Lazarevicev motor moze da upotrebi bilo koja ekipa, sve i da ne moze da pogodi obruc sa trojke.

Edited by Joe D
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...