shiljapaja Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Boriša će biti sa Gudurom glavni igrač naredne sezone! Ljudi, skoro nismo imali takvu četvorku. Boriša kida i u napadu i u odbrani.
kobni zelaya Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Da je to stvarno Moka rekao, pa i da poverujem.
Dankan Ajdaho Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Boriša će biti sa Gudurom glavni igrač naredne sezone! Ljudi, skoro nismo imali takvu četvorku. Boriša kida i u napadu i u odbrani. Boriša će na prvom mestu morati žestoko da oznoji dupe da zasluži šansu za igranje na seniorskom nivou.
MangupIzCivilstva Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Ljudi o cemu vi pricate? Iz aviona se vidi da ce decko imati veliku karijeru i biti igracina. I cuj, introvertnost kao glavna kritika jer eto u kosarci igraju i uspjevaju sve ekstrovert do ekstroverta.
Joe D Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 ako cemo o gledanju iz aviona, iz istog se vidi i to o cemu sam pricao, sigurno ne pricam napamet bez pogledanih desetina utakmica. uostalom, nisam se ni bavio time kakav ce igrac postati, vec gde je sad i sta ce morati da popravlja. ne znam cemu tolika osetljivost kod svih na bilo kakvu kritiku igraca.
Mil@n Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 (edited) Ljudi o cemu vi pricate? Iz aviona se vidi da ce decko imati veliku karijeru i biti igracina. I cuj, introvertnost kao glavna kritika jer eto u kosarci igraju i uspjevaju sve ekstrovert do ekstroverta. Nema tu iz aviona, ima gomila faktora. Veći talenti od njega su propadali, mnogo manji postajali vrhunski košarkaši. Na njemu je da trenira kao konjina, i da povlači pametne poteze u karijeri, to bi uglavnom trebalo da bude dovoljno da materijalizuje barem deo talenta. Poprilično je slab za poziciju koju igra, ali isto tako ima mnogo prednosti u odnosu na igrače koji će ga uglavnom čuvati, šut, brzina, okretljivost. Jedva čekam da počne da dobija više minuta. Edited April 6, 2016 by Mil@n
Zli Gli Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 A dobro, i Elmedin je bio suv ko grana kad je igrao kod nas pa je nabacio nesto malo mase i evo vidite gde je sad, kida u Albi... -_-
MiddleClass Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 A dobro, i Elmedin je bio suv ko grana kad je igrao kod nas pa je nabacio nesto malo mase i evo vidite gde je sad, kida u Albi... -_- Bucao je slan'ne. ;)
Apollo Creed Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Ne mogu da opredelim dal sam više mrzeo centarsku liniju Štimac-Kikanović ili Popović-Ilić... <_<
darkonet Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 da se nije posibao sa Maricem ne bi ga ni provalili
pbg12345 Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Ne mogu da opredelim dal sam više mrzeo centarsku liniju Štimac-Kikanović ili Popović-Ilić... <_<uff a misanovic? :)
Hamlet Strašni Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Zar nas nije jedne godine spasila prodaja misanovica za ozbiljne pare u rusiju?
levi Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Ne razumem kako neko može da mrzi Mišanovića, Štimca i Kikana
Recommended Posts