harper lee Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Roster za sledecu sezonu: majka, sestra, svastika zaova, surnjaja tasta, svastika baba, strina, prababa, cukunbaba, ujna Ima da deljemo.
Ivo Petović Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Ako je ta tašta Rade Zagorac, progutao bih i čukunbabu koja se ne preziva Štimac na centru.
Nikodije Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Stimac je valjda ujna, i to najbolja back up ujna u Evropi
Moća Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 dobro, on je baba na federima. nije da imam nesto protiv decka, ima on evidentno enormni potencijal, ali i blago receno upitan mentalitet za neki veci ucinak na seniorkom nivou trenutno. ne znam do koje mere je to popravljivo, ali cenim da ce to biti frustrirajuci proces. U kom smislu mentalitet?
harper lee Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Ako je ta tašta Rade Zagorac, progutao bih i čukunbabu koja se ne preziva Štimac na centru. Pa, moze da se desi da ce ti gutanje cukunbabe proci bezbolno.
Joe D Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 U kom smislu mentalitet? karakter je bila bolja rec, decko je upadljivo introvertan i pasivan i to mu se odrazava na igru u velikom broju slucajeva. govor tela mu je uglavnom kao da je nateran da igra kosarku jer je visok. naglaseno izbegava bilo kakav kontakt u igri, a deluje da ni sa saigracima bas ne komunicira previse. tesko se natera iskoristi svoje prednosti i talenat. to sve deluje beznacajno za klinca, ali takve stvari se tesko drasticno menjaju. to je sve apropo nekih ocekivanja da ce on da dobije neku priliku i pokida i postane startni krilni centar. veca je sansa da ce da kosta gomile zivaca i trenera i navijace jedan duzi vremenski period.
Moća Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 E jbg ti trazis od klinca od 18 godina koji igra protiv prekaljenih cetvorki i petica da ne izbegava kontakt. A taj govor tela da je nateran da igra kosarku kako se to vidi?
Joe D Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 E jbg ti trazis od klinca od 18 godina koji igra protiv prekaljenih cetvorki i petica da ne izbegava kontakt. A taj govor tela da je nateran da igra kosarku kako se to vidi? govorim o izbegavanju kontakta sa decom protiv koje igra
Dankan Ajdaho Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 karakter je bila bolja rec, decko je upadljivo introvertan i pasivan i to mu se odrazava na igru u velikom broju slucajeva. govor tela mu je uglavnom kao da je nateran da igra kosarku jer je visok. naglaseno izbegava bilo kakav kontakt u igri, a deluje da ni sa saigracima bas ne komunicira previse. tesko se natera iskoristi svoje prednosti i talenat. to sve deluje beznacajno za klinca, ali takve stvari se tesko drasticno menjaju. to je sve apropo nekih ocekivanja da ce on da dobije neku priliku i pokida i postane startni krilni centar. veca je sansa da ce da kosta gomile zivaca i trenera i navijace jedan duzi vremenski period. Odlična opservacija, potpuno isti utisak. S obzirom na umeće sa loptom, osećaj za košarku i šut, suviše je pasivan. To je vidljivo i kad igra s njegovim uzrastom a pogotovu sa seniorima. Dečko je karakterno Tepara/Bobi tip igrača i mislim da će mu u karijeri najviše od svega nedostajati jedna doza drčnosti da bi bio prva ili među prvim violinama u timu.
Blud Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Pa, ako to znaci da mu karakter nece smetati da uz dozu treninga i srece dostigne Bobija, to je valjda ok
dragance Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Da li se razvijanje igraca zavrsava sa 17 ili 18 godina? Jebo te, Bobi se razvio u poslednjoj sezoni kod nas, nakon x godina tavorenja, a Borisa nece/ne moze??
dragance Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Očigledno ne kada sam zaključio iz napisanog šta će mu nedostajati u karijeri.
Jozef K. Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Primetio sam da izbegava kontakt. Uglavnom lepi banane.
Recommended Posts