ducca Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Od 12 do 26 aprila i igra se na 3 pobede. Finale ABA Lige se igra od 29 aprila po sistemu 2-2-1-1 isto na 3 pobede. Prva utakmica na Veliki petak :D Mora da ce najverniji da bojkotuju... Oh wait
Nikodije Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Borisa parafirao na cetiri godine!!! Ekstra, verujem da je on sledece godine rezervna cetvorka, a prva neka bude neka americka zver, i to je to
Nikodije Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Svaka cast Nebojsi iz Zeleznika, krenulo je stvaranje mocnog tima
Mil@n Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Borisa parafirao na cetiri godine!!! Ekstra, verujem da je on sledece godine rezervna cetvorka, a prva neka bude neka americka zver, i to je to Kude si denuo našeg babu? Misliš da će da ga se ratosiljaju čim izađe iz povrede?
Joe D Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 znaci, sledece godine dve babe na cetvorci. tri, ako tejic ostane.
Nikodije Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Kude si denuo našeg babu? Misliš da će da ga se ratosiljaju čim izađe iz povrede? tsja, babi svaka cast na svemu, al gledajuci ugljesu ove godine, ja bih ipak tako neki sadrzaj sledece godine na toj poziciji :)
Apollo Creed Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 znaci, sledece godine dve babe na cetvorci. tri, ako tejic ostane. Realno, crnjo nam ni treba pored 2-3 takve četvorčice.
kobni zelaya Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Potpuno bi bilo iracionalno pustiti jednog ili dva talentovana i mlada igrača na toj poziciji da bi se lovio ekstra crnac kao zamena za Milera. Mi treba da nađemo dva nova centra i s obzirom da ćemo igrati evroligu i imati para imaćemo od čega da izaberemo. Tako ćemo rešiti skok i još mnogo toga. Spolja nam treba samo još jedan plej (ako ode Jović, je li). Kinzija bih zadržao, mislim da možemo, nije on više tako skup, a izvanredno koristan igrač.
Mil@n Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 tsja, babi svaka cast na svemu, al gledajuci ugljesu ove godine, ja bih ipak tako neki sadrzaj sledece godine na toj poziciji :) Naravski, ja imam tu želju odavno.
Dankan Ajdaho Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Sjajna vest. A sada da ga priključe Nastari, rane živim mesom i spremaju za fajt.
pbg12345 Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Svaka cast Nebojsi iz Zeleznika, krenulo je stvaranje mocnog tima
Joe D Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Sjajna vest. A sada da ga priključe Nastari, rane živim mesom i spremaju za fajt. da, vec vidim kako ce to da izgleda
Ivo Petović Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 znaci, sledece godine dve babe na cetvorci. tri, ako tejic ostane. Ako je Boriša baba, onda se na prste jedne ruke mogu nabrojati srpski igrači (ikad) koji su odmakli dalje od nivoa prababe.
Joe D Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 dobro, on je baba na federima. nije da imam nesto protiv decka, ima on evidentno enormni potencijal, ali i blago receno upitan mentalitet za neki veci ucinak na seniorkom nivou trenutno. ne znam do koje mere je to popravljivo, ali cenim da ce to biti frustrirajuci proces.
Recommended Posts