Jump to content

KK Crvena zvezda 2015/16

Featured Replies

Pazi sad kad budu trazili ponistenje utakmice na sudu i da im se dodeli titula :)

1, 2, 3...

Edited by dragance

slican slucaj je bio kada je elmedin odjednom krenuo da razgrce i umalo sam dobio partizan. problem je sto ce vilijams (ako je on) da najebe i izgubi veliku lovu zbog idiotskih pravila. popisam im se na suspenzije zbog konzumiranja marihuane (cenim da je to).

Ali pazi njih - "pao na doping testu" "čitajte u štampanom izdanju blica". :isuse:

Ne zna se šta je razlog, zapravo ne zna se ništa zvanično. Ako je nešto ozbiljno, Williams će zatražiti B uzorak, tako da se rezultati neće znati naredna 3 nedelje. Ako je tačno da je pao i ako je tačno da je THC u pitanju, dobiće automatskih 6 meseci suspenzije.

video?

video?

ne, ovo je EKSKLUZIVNO

:(

Najuzbudljivija cinjenica u celoj prici je da Milenko Tepic ne moze da sustigne navarena coveka.  :lolol:

Nije poznato da li je Viliajms koristio marijuanu iz zadovoljstva ili zbog poboljšanja fizičkih sposbnosti.

NIje mi poznato posle koliko vremena nakon konzumiranja marihuane može da se utvrdi njeno prisustvo u organizmu. Sigurno MWill nije igrao utakmicu naduvan. U svakom slučaju, samo je sebe sjebao ako mu odrede suzpenziju

NIje mi poznato posle koliko vremena nakon konzumiranja marihuane može da se utvrdi njeno prisustvo u organizmu. Sigurno MWill nije igrao utakmicu naduvan. U svakom slučaju, samo je sebe sjebao ako mu odrede suzpenziju

2-3 nedelje u urinu

Kada je Barthez pao na testu radi marihuane, pricali su o mjesecima a ne o nedeljama.

2-3 nedelje u urinu

Zaista zavisi od količine konzumirane a i od procenta masti u telu pošto se u mastima zadržava THC. 

kod marcusa svega ima, i thc i masti.

Guest
This topic is now closed to further replies.