kralj Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Retko priznajem forumske loše procene (forum mi i služi da raspojasam sve nivoe tvrdoglavosti), ali ovo što Štimkili radi na terenu je skandal. Ni lud ne bih poverovao da će me on više žuljati od Simonovića, a on ne da žulja, nego mi dim iz nozdrva kulja kad ga vidim. Sve si malje na nedrima spržih.
Nikodije Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Ovo je valjda najgore kako izgleda u karijeri, nikad pre nije bio bas ovoliko grozan.
Dankan Ajdaho Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Bio je potpuno identičan u prošlom mandatu u Zvezdi. Nije ni za zeru gori no što je bio. To mu je prirodno stanje.
Dankan Ajdaho Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Bogami ti imaš dobru osobinu da zaboravljaš ružne stvari.
Musky Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 ipak je za dlaku napredovao...u par segmenata. ...ali ukupan dojam je .
Nikodije Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 (edited) Ili je Zvezda bila losija? Ima i toga. Mada u njegovoj prvoj sezoni (Karijeva) nije bila tako losa, a on se nije bas toliko isticao po uzasnosti kao danas (to je bar moj utisak), tada je plej bio veci problem. Edited February 8, 2016 by Nikodije
Calavera Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 glavna razlika u odnosu na tu sezonu je sto se stime sad svojski trudi da ne urlikne ko nosorog posle polaganja, verovatno mu ne ostaje dovoljno koncentracije da pogodi kos.
bradilko Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 (edited) Ra je trenutno na Areni 1 https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTYuAi-qWpEvrugkvKCFNJbOisVdBeVKCpGcZZqNCKKrmHVBEvzXA Edited February 8, 2016 by bradilko
harper lee Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Ra je trenutno na Areni 1 I odmah se posrao po Bradilku big time.
bradilko Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 I odmah se posrao po Bradilku big time. sve si prihvatio? pa ti si rodjen za primanje cestitke!! sendvic?
harper lee Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 sve si prihvatio? pa ti si rodjen za primanje cestitke!! sendvic? Jok, nego cu da verujem anonimnom prdonji sa foruma.
bradilko Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Jok, nego cu da verujem anonimnom prdonji sa foruma. pobjedio si moze sendvich?
Recommended Posts