pbg12345 Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 (edited) posle dve stranice sam odustao od citanja :D mada, tejara me odusevio onom tekmom u turskoj(valjda turskoj), a jovic jes bio nikakav u organizaciji na pocetku hmm, evo ga, tvrdim da jovicu treba neko ko ume sa loptom pored njega, predlazem guduru, fino sto me radonja i trener prate godinu i vise kasnije svakako je poredjenje sa stimetom budalastina, posebno iz ove perspektive, a ja sam tad cirbesa dozivljavao kao igraca koji ce u napadu ponajvise doprinositi ofanzivnim skokom i poenima posle tih skokova Edited February 2, 2016 by pbg12345
Timmi Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 kad smo kod stimeta, bacite pogled na neki klip iz unikahe, meni se cini da se on tad fino stesao i bio u boljem fizickom stanju nego sad.
Nikodije Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 (edited) ^^Nema veze, vazno je izneti nekakav stav, pa makar i posle samo jedne trening utakmice, zasto bi to bila prepreka da se prosipaju biseri :D Edited February 2, 2016 by Nikodije
harper lee Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Meni je ipaj highlight Joeova briga da li ce Bobi moci da igra duze od sedam minuta po utakmici, Kraljeva reakcija na potpisivanje Jovica u fazonu "boze, kakav palanacki klub" i Lakijevo cascavanje picem i ribama ako Radonja popije otkaz pre pocetka sezone. Ja sam kao i Ljakse bio protiv potpisivanja Jovica ali sam bio dovoljno oprezan da ne preterujem s tim mnogo na topiku.
Cane Vukic Prebranac Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Сјећам се добро реакција на довођење Јовића, поготово како Ђенка неће добити простора због њега.С друге стране, и ја сам у почетку мислио да се Цирбес неће показати као посебно појачање
Timmi Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 normalno da je bilo svega. dovoljno je pretresti nba draftove i vidjeti izbore ljudi koji za to dobijaju milione. ipak mi je uvijek zabavno baciti pogled nba topic o draftu 2008. :D ja sam rekao da je dovodjenje bobija ocajan (mislim bas ta rijec) potez. jasni su razlozi iz te perspektive
ljakse Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Većina (ako ne i 100%) je tada bila užasnuta tim potezom. Normalno, niko nije mogao znati šta će Raova mađija da uradi od kljakavog džina koji ne ume da hoda.
Nikodije Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 izgleda da ra zna bolje od nas. Osim u slucaju stimare, tu smo mi znali bolje od njega.
yolo Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 vi ste kolektivno poludeli Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
pbg12345 Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 yolo najmudriji, on je kosarku otkrio posle proslogdisnje titule, pa tako nije ni imao priliku da ispali kakvu glupost pocetkom te sezone
Kanzas siti zez Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 kad smo kod stimeta, bacite pogled na neki klip iz unikahe, meni se cini da se on tad fino stesao i bio u boljem fizickom stanju nego sad.Rekao mu je tada trener da mora da smrsa ako hoce da igra. Ovaj smrsao i vise nego sto su ocrkivali, postao prvi centar( ispred Vasqueza i jos nekog sasvim pristojnog igraca) i upisao u nizu nekoliko dabl-dablova. I to mislim u top16 fazi.
levi Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Meni je ipaj highlight Joeova briga da li ce Bobi moci da igra duze od sedam minuta po utakmici, Kraljeva reakcija na potpisivanje Jovica u fazonu "boze, kakav palanacki klub" i Lakijevo cascavanje picem i ribama ako Radonja popije otkaz pre pocetka sezone. Ja sam kao i Ljakse bio protiv potpisivanja Jovica ali sam bio dovoljno oprezan da ne preterujem s tim mnogo na topiku. To sto si ti pizdeo je tvoja stvar ali Zvezdi Stimac uopste nije u dometu po ceni.
Dankan Ajdaho Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 yolo najmudriji, on je kosarku otkrio posle proslogdisnje titule, pa tako nije ni imao priliku da ispali kakvu glupost pocetkom te sezone A o količinu sačuvanih nerava da ne pominjemo.
Recommended Posts