Jump to content

KK Crvena zvezda 2015/16

Featured Replies

Maik zabi trojku na kraju :Hail:

• Replies 8.3k
  • Views 663.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Car! :D

S bozirom da je Ra bio u fazonu da odmara, jedan od tih je mogao da bude i Cirbes, recimo.

S bozirom da je Ra bio u fazonu da odmara, jedan od tih je mogao da bude i Cirbes, recimo.

Da ga je odmarao zabiljezio bi siguran poraz. Štimac je bio toliko užasan da je ra već ohladjenog cirbesa morao vraćati u igru na dva minuta do kraja. Dobri štimac je u pobjedi 13 razlike imao +/- statistiku -16 čini mi se. Bruka.

E jebeš ga sad ako Cirbes mora da igra 30+ mina protiv raspalog MZT. Uostalom, nije to strano Radonji, i prošle sezone je panično vraćao Bobija i Vilijamsa u tako nekoj tekmi protiv pacera, čim su nam prišli na ispod 10.

Šta ako se ovaj slučajno povredi na mesec dana?

Edited by ljakse

Па нема ко. Сироти Штимара није у стању да изгура пуну минутажу ни против Скопља, а Тејић се и данас максимално доказао као по обичају.

Само, шта се десило са Костоломцем?

sta se desava sa nasticem?

zaboravljen covek. da ga bar posalju da igra za fmp

edit: bacih pogled na top 12 igraca kls po indeksu

samo Dobric i talentovani Filip Covic.

Najbolji Aleksa Avramovic. Prvi put sam cuo za njega pre par dana kad ga je Misko hvalio

Edited by katamaran

Ra prso.

Izvede ga majstor na 3-4 minuta do kraja,uredno Cirbija ispratimo ovacijama,ovi nesrećnici na 1,5 spustaju na minus 11(!) i Ra ga vraća.

Radio je to i prošle sezone sa mwillom i bobijem,al jbt...mzt... koja tuga od ekipe,ne bi preokrenuli ni da nas je uslo 5 sa tribina...

Ne mogu reći da ga ne razumem, Štimac jedino što još nije ubacivao lopte u svoj koš, čovek se iskreno zabrinuo da bi i to mogao da počne da radi.

Ra prso.

Izvede ga majstor na 3-4 minuta do kraja,uredno Cirbija ispratimo ovacijama,ovi nesrećnici na 1,5 spustaju na minus 11(!) i Ra ga vraća.

Radio je to i prošle sezone sa mwillom i bobijem,al jbt...mzt... koja tuga od ekipe,ne bi preokrenuli ni da nas je uslo 5 sa tribina...

Radonjic je totalno odlepio posle jednog "napad-odbrana" koktela Stimcevih budalastina, uzeo je TO i pedalirao ga s parketa. Stimac ni do sada nije blistao ali prvi put sam video Radonjica da je bas popizdeo na njega. Mogao je, naravno, da resi i drugacije raspad koji je napravila petorka klinaca sa Stimcem ali se odlucio za najjednostavniju varijantu, umesto da dize tri igraca s klupe da pokrivaju ovog nesrecnika kojem su na kraju sa glave skidali skokove Drenovac i Ljubicic. 

a mi smo za njega jos i otkup platili! bas me zanima ko je tu pojeo najvece govno...

kao i obicno

neko drugi

On the bright side, Danga dobar. Iako mu je sut i dalje komican, i verovatno nece izgledati mnogo lepse ni u nastavku karijere, poceo je da pogadja u solidnijim procentima. Bas steta sto ga je povreda usporila, ali ipak nije kasno za ovu sezonu.

I Vasinih 12 asista treba notirati. Jeste ovo juce bio MZT, al 12 je 12. Misko all stars, bas su se lepo razigrali, uz veliku minutazu.

A za Stimca dovoljno govori njegov bikini, za 16 minuta na parketu ostvario je + -   -16  :isuse:

Edited by Nikodije

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout