Cane Vukic Prebranac Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Ovaj put smo se kurcoboljom odrekli prednosti domaceg terena i u polufinalu. Za finale smo se vec ranije obezbedili. Zastrasujuce je koliko zasluzujemo da nas karma ujede za dupe na kraju pa da izduvamo za EL сваке године иста прича :D биће опет Калемегдан ммњ
Mil@n Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 (edited) +1. evo rešenja... Jeb' se, istu ovakvu kapu izgubio pre neki dan, taman sam zaboravio. :( Edited January 25, 2016 by Mil@n
Timmi Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Imali ste dva igrača više. pitam ukupno, posto smo svaki napad igrali na sidrasa.
palikaris Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Ista priča je bila i prošle godine u ovo vreme, pa se ništa nije desilo... kako je bila ista prica? prosle godine u ovo vreme smo imali 1 poraz u aba, i nismo promenili 50 igraca za sezonu. mislim da nema sanse da ove godine u plej ofu dobijemo i cedevitu i buducnost bez prednosti domaceg terena, a nismo ni zasluzili.
frn1782 Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Izgubiti od ovakvog Partizana verovatno najgoreg u istoriji je veca blamaza nego ono kad su vas nategli stoka razlike. Radonja ako posle Zvezde bude trener negde van Poljske ili Belgije bice cudo.
Sokrat Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Mi smo prošle i ove sezone dobili u gostima Laboral, Valensiju, Galatu, Pao... Neke od najboljih utakmica smo odigrali na strani. Nije baš da nemamo šansi bez prednosti domaćeg terena.
pbg12345 Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 (edited) Izgubiti od ovakvog Partizana verovatno najgoreg u istoriji je veca blamaza nego ono kad su vas nategli stoka razlike. Radonja ako posle Zvezde bude trener negde van Poljske ili Belgije bice cudo. ovaj poraz od partizana para usi samo zato sto je u pitanju partizan napisao je neko sinoc, ne znam iz zajebancije ili ozbiljno "gubili smo i od losijih ove sezone", ja to najozbiljnije mislim jbg, zvezda je u drugom krugu el, gura sasvim solidno, da nije uslo ono saricevo, bilo bi odlicno ima realne sanse za plasman dalje. ocigledno ova ekipa (jos uvek) nema timski kvalitet da izgura ovakve utakmice bez maksimalne motivacije i koncentracije a zasto im je bitnije dobijati u el nego u ovakvoj aba u ovom trenutku nekako je i besmisleno objasnjavati ja menjam i poraz sinoc i sve utakmice do kraja regularnog dela aba za pobede u el Edited January 26, 2016 by pbg12345
ljakse Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Ma gluposti, diskusija na nivou osnovne škole. Ko što rekoh, bilo je lepo pratiti u vreme Uvalina, bez bandwagoner ekipe.
CerdicLeboeff Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Izgubiti od ovakvog Partizana verovatno najgoreg u istoriji... Имао је Партизан и свој друголигашки излет.
Ratamahatta Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Zveketacemo trojke opet 50% u petak, natenane.
Recommended Posts