adasevic Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 (edited) cuvena dilema!sta pricas ti?gde cuvena?na rsb forumu? jok treba da se cuti o lopovlucima tvog cemernog kluba.dosledno se pravis lud.ako ako.kao oni sto im vreme sve opravdava..i gledanje u tudje dvoriste.ima jos jedna aktual tema.. Neces verovati ali postoji svet i van granica racunara. Izadjes napolje, tamo neki ljudi, sednes u kafic, restoran, odes u bioskop, pozoriste, pricaju ljudi... i cim cujes da se diskutuje o fudbalu i naravno Zvezdi, 90% ljudi je u fazonu sto su koji kurac skrcali tolike pare za tu licencu. A jeste fascinantno koliko si ti opterecen RSB forumom, a i Zvezdom generalno. I sve to pod velom "pravde" pod kojom se vas guru bori protiv zla... A ta Evroliga, koja je jasno Cokijeva igracka, em vam nje dala A licencu pre par godina, em sad pustaju nas da menjamo ime i maticni broj i resavamo probleme UPPRom. Dal se Djordi sada pita koja smo Zvezda? Sve u svemu, batali lupetanje, i sto rece harper, potrazi razloge Vuciceve krivice sto ste odustali od EKa... siguran sam da ces vec napraviti neku sjajnu teoriju zavere, dobro ti to ide. Edited July 13, 2015 by adasevic
pantelia Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 (edited) Da li mogu ovi moronski postovi ciji autori su odavno trebali da budu na SZD da se prebace gde pripadaju? Jedna godina bez titule i vec zapisavaju svaki topic gde se pominje bilo koja verzija imena KKCZTFMPILR. Ja sam ubedjen da ce Kalina otici. Jedino sto moze da me razuveri je vest da je produzio ugovor. Edited July 13, 2015 by pantelia
Timmy Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 O cemu bi inace pisali ovi sto su odustali od Evrokupa? O kosarci? Gde ste objektivni ljubitelji košarke i samo košarke
pbg12345 Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 smarate inace za kalinu se nadam da ce ostati. posle zavrsetka sezone sam bio ubejden da odlazi, a sad kad je prilicno izvesno da nam odlaze oba amera + bobi za koga se znaklo da ide, nekako sam se ponadao da ce bar kalinic ostati bice veoma zajebano ako nam odu sva cetvorica najvaznijih igraca iz prosle sezone
Mil@n Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 bice veoma zajebano ako nam odu sva cetvorica najvaznijih igraca iz prosle sezone Ja ću reći nešto što sam rekao i pred prošlu sezonu. Ćoki nije diletant, bićemo konkurentni one way or another.
pbg12345 Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 ma ok, ne sumnjam ja da ce taj sportski deo kluba dobro odraditi zadatak sa obzirom na mogucnosti (razlog za to su pojacanja poslednje dve, tri sezone), ali kad se menja maltene cela prva petorka tesko je prognozirati na sta ce to da lici. cak i da je budzet veci i "sigurniji", a po ovome sto mozemo cuti iz kluba ne deluje bas da leze na novcu i da se razne igre igraju oko kluba sad tek vidim da se ozbiljna rasprava o ovom vodi na drugom topiku
Ivo Petović Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Ako je frka za lovu (a očigledno jeste), Kalina ide ako Ćoki uspe da iskamči više od 500k. Ne verujem da će ga dati za manje, jer realno može da se slika za Top 16 sledeće sezone, a to ostajanje van istog košta otprilike toliko, možda čak i malo više.
Segundo Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Pominje se Jakin odlazak u turski Gaziantep kod Zdovca. Prastajte ako je već bilo, nisam sve ispratio u moru postova od juče.
Calavera Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Naravno, ne znam zasto bi ga Zdovc dovodio kad ga je jedva podnosio u repki onomad.
harper lee Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Ako su tacne ove price iz salate da se Covic i Turci pogadjaju za Kalinu u range-u izmedju 1 i 1.2 miliona mislim da bi to bilo to sto se igara Kalinica u Zvezdinom dresu tice. To je ponuda iz ranga "imam para koliko hocu i moze mi se da debelo preplacujem igrace", a za Zvezdu je, uz ovu famoznu "trening kompenzaciju" za Bobija, bukvalno kompletan reset ovih novih dugova iz "Elton Braun" sezone i fina mogucnost investiranja u tim za sledecu sezonu. Sad, jedino sto podriva ovaj scenario je cinjenica da je 99.9% prica iz salate najobicnije budalesanje.
Recommended Posts