Jump to content
IGNORED

KK Crvena zvezda 2015/16

Ros

Recommended Posts

Posted

Skoro je bio neki intervju sa Mitovicem. Pominjao je, cini mi se, polovinu-kraj februara kao okvirni datum za povratak.

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

554

• pbg12345

319

• Nikodije

297

• Apollo Creed

264

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nema od Tejica leba, to je valjda jasno kao dan.. 

Veliko razočarenje na žalost. Povratkom Luke, pravac istorija...

Posted

Nebojsa Covic, intervju za MCZ, prvi deo

Uglavnom prica koja je vec ispricana uz malo romansirane biografije...

Posted

Nebojsa Covic, intervju za MCZ, prvi deo

Uglavnom prica koja je vec ispricana uz malo romansirane biografije...

jel pomenuo zmiju i cemu

:fantom:

Posted

Ne, pomenuo je  Ziku pauka, ne znam da li to racunas

Posted

jel pomenuo zmiju i cemu

Vi u vasim pjesmama pominjete zmije i curuvije, a mi kako pipkanje starog komsije utice na razvoj. Koncentrisi se!

Posted

acta non verba

Posted

Hoće NEISPLAĆENIH 150k za 3 meseca  :ohmy:  Srećom i ovde smo u plusu, cirka 300k...  :fantom:

Posted

Hoce pare koje mu sleduju po ugovoru do kraja sezone valjda. Zasluzili ste da vas jebucka, ko mi sa Klobucarom.

Posted

Hoce pare koje mu sleduju po ugovoru do kraja sezone valjda. Zasluzili ste da vas jebucka, ko mi sa Klobucarom.

Ostaje da se vidi šta sve tačno hoće. Od jednog izvora ide da hoće 150k za 3 meseca, do drugog da u tih 150k spadaju i premije i otpremnina koju traži. On lagano može da sačeka i da mu ceo ugovor istekne i da onda potražuje pun iznos.

I dalje mislim da nije on loš igrač koliko je nekompatibilan sa Jovićem i sa ostatkom rostera. Njegovo odstranjivanje ide na dušu Radonjića, makar iz ovog ugla i sa informacijama koje se vrte. Morao je bolje da ga iskoristi.

Ove godine smo očigledno dovodili opcije koje nam nisu bile primarne. Spomenuo je Radonjić u nekom intervjuu da su imali puno grešaka u odabiru igrača letos i da smatraju da će izvući pouke za budućnost.

Posted

Ako mu ne isplate tri zarade dobija raskid ugovora i pravo da potrazuje ceo iznos, ne mora da sedi kod nas do kraja sezone.

Posted

Ako mu ne isplate tri zarade dobija raskid ugovora i pravo da potrazuje ceo iznos, ne mora da sedi kod nas do kraja sezone.

Nisam siguran. Niti mislim da mu je godišnja plata samo 150k dolara.

Posted

Plata mu je 50k mesecno ako sam dobro skapirao jer tih 150k trazi za tri meseca. A standardna klauzula u FIBA ugovoru je da ukoliko igrac ne dobije platu tri meseca moze da napusti klub a klub je duzan da mu isplati ceo ugovor. U tome i jeste poenta, da natera klub da se dogovori sa igracem.

Posted

nadam se da ce im uzeti svaki dinar koji mu pripada po ugovoru

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...