Calavera Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Meni nije skroz jasno šta Čović pokušava da uradi ovim menadžment potezima. Recimo na primeru Sofa, čovek je dobio novac za vreme provedeno u KKCZ plus sigurno neku naknadu za raskid ugovora koja će nadomestiti razliku u njegovoj plati u PAOKu (koji nije toliko finansijski jak da ga isplati po pravoj ceni). Na njegovo mesto doveden je Štime legenda, opet za neke pare. Čisto sumnjam da je sav taj novac ukupno manji od one cifre koju je Sofo trebalo da dobije za celu sezonu. A igrački ste definitivno nazadovali. Cini mi se da je Coki reko da smo tu u plusu u odnosu na ono sto bi platili da je Sofo ostao cele sezone, ali ko ce njemu verovati posle ovakvih gluposti? Gde je, sta radi: Vuk Radivojevic?
pbg12345 Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 mozda bi i imalo nekog smisla da ekipa nije delovala odlicno u tri domace el utakmice
pbg12345 Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Cini mi se da je Coki reko da smo tu u plusu u odnosu na ono sto bi platili da je Sofo ostao cele sezone, ali ko ce njemu verovati posle ovakvih gluposti? Gde je, sta radi: Vuk Radivojevic? skrasio se ubosni kod bajica nece taj sa konja na magarca
Calavera Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Neka Coki istovari pola milke za njega, takva iskusnjara vredi tih para!
adasevic Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Ako vec treba da dodje neko iz Zelene Gore, onda bolje da to bude onaj mali Ponitka (Mateus) :) Jos 3 dana ima do kad mora da se prijavi ekipa... koliko ce njih jos da dodje i ode u tom periodu, zivo me zanima...
Apollo Creed Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Stiven Markovic? extra lik, gotivac, sad ce ljakse da izbaci ranking kako se kotira na listi naj stranaca...
ljakse Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 +1000 po mojim podacima, osmi najgotivniji od srboaustralijanaca ikad te sezone
Nikodije Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 "Uprava crveno-belih nije ni stupila u kontakt sa bivšim košarkašem Zelene Gore i Budućnosti, tako da se do kraja dana očekuje najavljen dolazak Vasilija Micića iz Bajerna. Na zvaničnom sajtu Zelene Gore objavljeno je da je sa Rejnoldsom raskinuta saradnja i da će verovatno obući Zvezdin dres, od čega nema ništa. Zvezda je u četvrtak drugi put otpustila Markusa Vilijamsa zbog dopinga i umesto njega dolazi potencijalni reprezentativac Micić. Bivši plej Mega Leksa je u Bajernu dobijao šansu na kašičicu i stiže u Zvezdu na pozajmicu do kraja sezone." Ako Vasa dodje na pozajmicu, onda Njega ima smisla dovoditi samo na duze staze, ove sezone tesko da nesto moze da odigra. Al to je opet neki dil sa :misko: , uostalom i on nama razigrava Aranitovica.
salerokada Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Do kada on ima ugovor sa Bajernom? Možda je do kraja sezone, pa je pozajmica praktično potpun prelazak kod nas.
Wilde Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Baš to nam treba u spoljnoj liniji: još jedan igrač čiji šut za tri komotno može da rizikuje bilo koja odbrana.
Jozef K. Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Kakvu je vutru MWill dao Čovari i Rau. Verovatno se ubiše smejući se sopstvenim odlukama. Poslao tapatalk
kralj Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Kako će Mađija svima da vam otpozdravi sa kalemegdanskih zidina. Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts