Jump to content
IGNORED

KK Crvena zvezda 2015/16

Ros

Recommended Posts

Posted

Bilbao, Banvit, Ulm :fantom:

Ima šanse Bayern da je prođe, mada su gadni i Bilbao i Banvit.

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

554

• pbg12345

319

• Nikodije

297

• Apollo Creed

264

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Koja nam je sad grupa?

Grupa E:

1. Fenerbahče

2. Anadolu Efes

3. Panatinaikos

4. Darušafaka

5. Lokomotiva Kuban

6. Unikaha 

7. Crvena zvezda 

8. Cedevita 

Posted

Zajebano, ali moze se probati nesto. Ona druga grupa je bukvalno neprelazna, nagurase se CSKA, Himki, Oly, Real i Barsa.

Posted

samo dve ekipe u grupi ne trenraju nasi, kakva dominacija.

Posted

Jebem li ti, kakvu smo grupu izbegli, kuku!

Posted

Malo srece za nas, nije da nismo zasluzili.

Sad je samo pitanje, da li dovesti nekog umesto Tompsona ili igrati sa ovim igracima, pa sta bude.

Posted

Fenerbahce

Lokomotiv Kuban

Anadolu Efes

Unicaja

PAO

Zvezda

Cedevita

Darussafaka

Sa zapada samo Unicaja; tri puta u Istanbul; tri srpska trenera. Nije toliko atraktivna grupa, na papiru slabija nego druga. Fenerbahce i Efes bi trebalo kvalitetom da odskaču, Lokomotiva tek nešto iza njih. Unicaja ima odličnu sezonu, PAO možda čak igra i bolje od očekivanog. Darussafaka se pre plasirala zbog očajnog Maccabija, nego zbog svojih igara. Cedevita nešto bolja od njih, ali su i oni naplatili lošu sezonu Milana.

Posted (edited)

Efes - Zvezda
Zvezda - Fenerbahce
PAO - Zvezda
Zvezda - Unicaja
Zvezda - Lokomotiv

Darussafaka - Zvezda
Zvezda - Cedevita

Edited by Nemanja Posrbica
Posted

Nije lose sto su poslednja dva kola Darusafaka u Bg i Cedevita u Zg. Ako bude trebalo pustice braca Hrvati...:)

Posted

Od 0-3, okrećemo na 5-3. Dobijemo još Pao u Beogradu i poslednja dva. Biće valjda dovoljno.

Poslao tapatalk

Posted

"Delovalo je da smo izgubljeni, a večeras slavimo prolaz. Jako mi je drago, srećan sam i ponosan na momke, od kojih su neki trenutno sa nama, a treba da idu. Vidi se da je napravljen dobar ambijent i već može da se priča o postojanju sistema, na koji se pridošlice adaptiraju brže nego što se očekuje"

Ovo verovatno znaci da se ipak rastajemo sa Tompsonom. S obzirom da se uslo u Top16 mozda ipak i dovedu nekoga kao zamenu.

Posted

Mogao bi Mekel u Valensiju.

Jeste primetili Pesićevu "minijaturu" o Mekelu sinoć na pressu?
Posted

Ne. Pogledah samo isjecak iz konferencije na rts dnevniku.

Posted

"Delovalo je da smo izgubljeni, a večeras slavimo prolaz. Jako mi je drago, srećan sam i ponosan na momke, od kojih su neki trenutno sa nama, a treba da idu. Vidi se da je napravljen dobar ambijent i već može da se priča o postojanju sistema, na koji se pridošlice adaptiraju brže nego što se očekuje"

Ovo verovatno znaci da se ipak rastajemo sa Tompsonom. S obzirom da se uslo u Top16 mozda ipak i dovedu nekoga kao zamenu.

Mozda se vraca brat?

http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:582055-Dzenkins-pozeleo-Zvezdi-srecu-protiv-Bajerna-Pobedite-u-ludoj-atmosferi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...