Jump to content

KK Crvena zvezda 2015/16

Featured Replies

Pa badnje vece je valjda u Cro pa im izlaze u susret... Ako sam dobro sracunao. A i nasim strancima.

Sve to treba prevesti u pravoslavlje. Dosta smo im vise popustali!

Kad prođu Bajern i Budućnost, protiv Zadra će moći da se igra i u četvrtak od 13h u Baskelendu

stimara u petak igra i za sebe i za simona, uzgred objasnjava kariju i nemcima da su se grdno zaebali sto su ga se odrekli

Kad pocinje prodaja ulaznica zna li se, i koliko su?

ovo sto kaze apolo, sumnjam da  ce uopste biti u slobodnoj prodaji

Edited by pbg12345

danas ustupih svoju ulaznicu prijatelju... :cry:

jer sam tako u mogućnosti da moram da radim u petak...  :isuse: .

...al svejedno ima da bude jedno defragmentisanje Karijevog koncepta odbrane...

i da emituju cirka jedanajs repriza tekme, samo tokom vikenda.

Jebali smo ježa.

Simon lud, hoce da igra

Fazon, ako treba i na jednoj nozi i sa stakama :D

Simon kralj :Hail:

Fazon, ako treba i na jednoj nozi i sa stakama :D

Simon kralj :Hail:

Nece mu biti veliki hendikep, uglavnom deluje da igra tako i kad je zdrav.

Kapiram sprdnju glede Simona i jasno mi je da njegovim stavom/ponasanjem ide na ganglije...ali ipak se previse pljuje po coveku koji ima sasvim pristojne cifre u EL: 9.4 ppg, 52.6% za 2 i 45.2% za 3, 80% FT za prosecnih 24min na parketu

Nece mu biti veliki hendikep, uglavnom deluje da igra tako i kad je zdrav.

- milion

...ali ipak se previse pljuje po coveku koji ima sasvim pristojne cifre u EL: 9.4 ppg, 52.6% za 2 i 45.2% za 3, 80% FT za prosecnih 24min na parketu

+ milion

jedan od glavnih "krivaca" što je zvezda još uvek u konkurenciji za sledeću rundu...

Kapiram sprdnju glede Simona i jasno mi je da njegovim stavom/ponasanjem ide na ganglije...ali ipak se previse pljuje po coveku koji ima sasvim pristojne cifre u EL: 9.4 ppg, 52.6% za 2 i 45.2% za 3, 80% FT za prosecnih 24min na parketu

Gradacija ide ovako : 

1) Tastin osmeh (AcaStop)

2) Kiseli osmeh

3) Simonovicev osmeh

To je organski, mi njega zelimo da volimo, ali nam svojom cakrom i mehanikom suta ne dozvoljava. :D

Nocas sam na Eurosportu uhvatio snimak utakmice Ritas-Paok i ono sto sam gledao - Sofo je izgledao super, kao u najboljim danima. Dobro su ga koristili, dobre mu lopte davali, a on je trpao nemilice ove nesrecnike. Sad je vec izvesno da je problem bio u nama, tj. u nasoj nemogucnosti da ga iskoristimo, i prava je steta sto Sofo nije docekao Markusa, verovatno bi sa njim to izgledalo slicno kao juce.

Radonja odlazi!

Ljudina čeka Pavela...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout