SleeperSleep Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Dzabe si se skidao, moj Ikare. Cak i tvoje zmijsko telo je izgubilo onu zivotinjsku privlacnost i magnetizam. ni moje zmijsko telo nije svemoćno. ne moze se protiv tvoje bezuslovne ljubavi, privrženosti i gorštačkog šarma.
Mil@n Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Kada se igra takva utakmica, covek prvo pomisli "jao ne, opet cemo se usrati kad bude bitno, necemo moci u bazen da ubacimo, pojesce nas strah, klecace nam kolena, ponovice se Mash, ili grobarski Milano", a onda se covek seti... ... da će njima da bude još gore.
harper lee Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 ni moje zmijsko telo nije svemoćno. ne moze se protiv tvoje bezuslovne ljubavi, privrženosti i gorštačkog šarma. Vidis kako to ide, jos jedna pobeda ciste, platonske ljubavi nad slepom strascu i pozudom.
SleeperSleep Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 :D to ima samo u filmovima i na forumima.
harper lee Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 :D to ima samo u filmovima i na forumima. Ti meni ima da platis sto sam drezdao s foto-aparatom danima kod Terazijske cesme da te uslikam. Ostade PPProba bez nekoliko stranica opasne zabave jer ti je bilo hladno da se skidas.
harper lee Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 :D Zna Ikar na sta je padao u dugim nocima u Rene l Satou.
katamaran Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Hugo sa ova 3 gola prestigao Tompsona na listi strelaca SD Crvena zvezda
Nemanja Posrbica Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Uradili smo dobar scouting. Kaba se projektuje kao potencijalni strech igrač, mi ga puštamo da šutira bez pritiska.
Recommended Posts