pbg12345 Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Joe post je bio ironican. Fali nekakav "smajli" na kraju recenice, nego kucam sa fona. Naopako da ne gledam el, o simonu sam napisao postova i postova i u principu se svodi na ovo tvoje. Mada, mislim da bi ekipa kvaliteta zvezde mogla istrpeti simonov (ne)kvalitet kad bi ovaj bio zamena na krilu, sa znatno smanjenom minutazom i drugacijom ulogom. Ali jbg, iskustvo nas uci da se to nece desiti. Nama da nije dosao miler, simon bi igrao lagano 40 min i pri tom preuzeo da vodi ekipu umesto radonje. Ocu reci meni je daleko veci problem sonova uloga i minutaza u ekipi nego njegov kvalitet. I upravo je to dvoje razlog zasto mi je u toj meri iritantan
Ratamahatta Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Kakva akcija za trojku Gudurica, k'o protiv dece. :D
renne Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Koji rezultat? Koliko do kraja? 50:51 gotova treća
pbg12345 Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Hvala Onda dajte rezultat i koje slovo o igri ako vas ne mrzi
Jozef K. Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 (edited) Simonović trojka za plus 6. Sedam do kraja Edit : četvrta Cirbes. Ušao Štimac Poslao tapatalk Edited December 7, 2015 by Jozef K.
ducca Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Stvarbo dajte cesci update, ubi Arena u pojam. Ako se ne zadene covek kuci pored kompa moze da ga duva...
Recommended Posts